haide aliat sa facem o retrospectiva a razboaielor tale
cu COA ai avut razboi...s-a terminat prin fuziunea cu ei...mda, "adevarata" victorie
cu BA...fuziune direct...razboi era prea mult pentru tine, deja nu prea faceai fata razboiului cu crazy
cu 3-sla, razboi...ai dat din coada imediat cand ti-am zis ca-ti negociez pacea cu dondon

))...in 2 zile ai avut pacea.
cu unique...ti-a fost frica sa te bagi in razboi, amenintai si tot amenintai pe rainn, asa cum faci acum cu mine. pana nu m-am bagat eu nu ai avut tupeu sa dai war la unique. ti-a dat rainn si ma sunai disperat sa ma bag si eu

)) m-am bagat, nu pentru tine ci pentru interesele tribului din care fac parte. noi am aratat ceva cu unique, tu nu ai aratat nimic, pana si lotus, trib micut, a luat mai multe sate din unique decat ai luat tu.
ai lasat un trib de izbeliste din cauza magariilor tale, halal lider, halal razboinic.
ai revenit dupa un an jumate, chitit sa i-o dai lui crazy. m-ai sunat disperat sa-ti blindez contul. 4 conturi magic te-au sprijinit in lupta ta cu crazy...penibil. si faci gura pentru 100 de ferme trimise de zeus, lordu-elf si cinos lui necromana.
n-ai fost in stare sa te lupti singur cu crazy si-i spui mie ca te lupti parte in parte cu mine? am acum alaturi un prieten, fost jucator de-al tau si tocmai imi zice ca accepta provocarea ta. iesiti din trib si luptati-va 1 vs. 1...sau daca vrei ies eu si ma lupt cu tine. la ce mi-ai aratat pana acum, ma bat cu satele goale cu tine...compara numai rangul nostru la atacatori...si eu mai si conduc un trib, spre deosebire de tine care nu faci decat sa distrugi triburi.
ai tupeul sa te lauzi ca ai castigat razboiul cu crazy? ai asemenea tupeu? in veci nu ai fi castigat acel razboi. tu nu te poti compara nici cu cel mai slab membru crazy...esti praf in fata oricarui jucator crazy.
n-ai respectat niciun jucator crazy, n-ai reusit sa invingi niciun jucator crazy...minte-te singur in continuare.