DeletedUser47528
Ar recruta si barbarele daca ar putea
)),cand aud de ei parca aud de MVP si conducatorul suprem,mrwhiskers19
Ar recruta si barbarele daca ar putea)),cand aud de ei parca aud de MVP si conducatorul suprem,mrwhiskers19
razi pamfile ! RAZI! candva sa mai ras de fame , pe vremea cand abia incepea serios razboiul cu omerta!!
ramane de vazut cine rade la urma!
razi pamfile ! RAZI! candva sa mai ras de fame , pe vremea cand abia incepea serios razboiul cu omerta!!
ramane de vazut cine rade la urma!
pot spune ca nu au ramas 25% din cei vechi! Acum asta e, cine a vrut sa joace si a stiut sa o faca inca exista!!
Cam asta ar fi fost de subliniat in postul lui shooter, noi bine pozitionati dar putina calitate , ei insa...rasfirati dar ...unii inca isi mai aduc aminte de atacurile pe shaide, angel etc)))
ps: sunt parvenit in familia circarilor, sau cum le placea lor sa spuna CLASICII , pur si simplu eram si eu acolo!
de ce va este frica sa postati cu numele de pe joc,măi copii, viata nu e cum credeti voi
bavarezule..... am pretentii !! avem o granita impartita de foarte mult timp + am cunostinte la voi dintr-o viata (lume) anterioara)
)) fa si o cruce ma
))
Am auzit ce cei din fame au inceput sa se certe intre eisi tare imi e ca tribul se va rupe cat de curand...