DeletedUser49328
Ei sunt exact unde trebuie sa fie
La noi acasă unde ne și găsiți ROMUnde sunteti?
e pentru batranei lumea asta
Ar fi fost frumos dar eu m-am pensionat din pacate.. si colegu cred ca la fel
Ma bucur ca am reusit sa joc cateva lumi alaturi de Baghera2005 si sa ma intrec cam cu toti care se pot numi jucatori si am avut ocazia sa ne cunoastem mai bine
Lumi jucate: 47 57 59 60 61 62 65 66 69
Sper sa mai fie si peste 5-6 ani jocu si sa nu fie exact accesi tragetie 4K-uri 4 triburi care se bat sasi ieie K-ul, dupa care se aliaza cu un alt K contra la celalante 2 K-uri. Same shit every time. Pacat de generatia actuala ca nu stiti ce insemna sa ai sat in K1, sa fi in top1000 sa te simti jucator, sa fi rank 1 pe multiple K-uri sau sa sti ca nu exista conditi de a castiga lumea
si eu am revenit in speranta ca voi regasi macar o parte din jucatorii alaturi de care m-am distrat de-a lungul timpului,,,dar din pacate nu mai sunt..nu prea mai e nimic interesant pe joc,de forum nici nu mai vorbesc, e pustiu...
Pai cu cine sa spamezi sau sa joci ?
Cu dinastia care la primele pp oferite isi vand conturile ?
Sau cu aia care stiu doar sa tradeze lume de lume ?
Si inainte sa faceau deastea...dar nu ca acum, ca am ajuns toti sa punem pe masa dosare si mega dosare despre fiecare jucator si sa ne intrebam daca e de incredere sau nu...
Lesinatul asta de aladin nu stiu cum se mai suporta si nu inteleg cum de iese si pe aici de omoara limba romana la fiecare postare.
Am jucat pe ceva lumi noi 2 pe toate ai fost.. cu muci la nas nepotu si tu inca nai inteles nimic pana acuma, esti prea destept pentru noi astia prosti dute lasane.. daca vrei te angajez ca bufonu meu personal. Din atatea lucruri ce puteai zice.. la Lesinat nu ma asteptam)
Ar fi fost frumos dar eu m-am pensionat din pacate.. si colegu cred ca la fel
Ma bucur ca am reusit sa joc cateva lumi alaturi de Baghera2005 si sa ma intrec cam cu toti care se pot numi jucatori si am avut ocazia sa ne cunoastem mai bine
Lumi jucate: 47 57 59 60 61 62 65 66 69
Sper sa mai fie si peste 5-6 ani jocu si sa nu fie exact accesi tragetie 4K-uri 4 triburi care se bat sasi ieie K-ul, dupa care se aliaza cu un alt K contra la celalante 2 K-uri. Same shit every time. Pacat de generatia actuala ca nu stiti ce insemna sa ai sat in K1, sa fi in top1000 sa te simti jucator, sa fi rank 1 pe multiple K-uri sau sa sti ca nu exista conditi de a castiga lumea