VaruFashion.
member
- Scor reacție
- 1
Este păcat să strice tradiția )
bai Aladine esti penibil. Ce cauti sa joci pe ro daca nu esti apt a scrie romaneste... Pe langa astea, esti un jucator de nimic care umbli numai cu mioloaga: "am scos un nobil ai 3 sa ma ajuti cu interna aia?" Bravo asa demonstrezi cat esti de bun intr-un joc de echipa. 0 implicare, numai minciuni spui! Ne-am luat toti de tine ca cersesti mereu interne si te-a durut adevarul, te-ai refugiat in nwo. Inca putin si pleci in glory. Vei fi mancat de ei la fel cum a patit Adry, alt jucator de 2 lei care nu a fost in stare sa faca ceva pe cont propriu, care a trait doar din interne si care s-a suparat cand i-a fost spus adevarul.
Revenind la tine, crezi ca daca ai bagat 50k pp-uri sai cate zeci oi fi bagat esti un jucator bun? Pe speciala nu ai supravietui 2 saptamani dupa caderea protectiei)
inca imi aduc aminte cand ti-a facut o interna split si faceai spume pe what's app)))
de nervi ai luat doua sate gol golute din zig. Cum am mai spus, nu te-ai spart niciodata. Am uitat ca tie trebuie sa iti spun cate un lucru pe rand ca te pierzi si nu poti sa raspunzi la mai multe in acelasi timp
Spartanusule taci ma pudel cu urechi ca te faci de ras..legenda spune ca brava conducere kill se duce la neveo: aladin afara si intram toti la voi❤❤❤..hai freaca lampa poate castigi si tu vreo lume...
bravo aladine, ai demonstrat inca o data ca nu esti capabil sa iei sate de la inamici... 10 barbare, congratz, ce pot sa mai spun legat de tine
Dute ma veziti de muci tai agariciule) nu teai saturat sa te fac ras ? vezi TW stats jucatori top si o sa mai iau inca 20 ca am nobili fara numar na ofticate
O sa vad luni dimi cat de jucator esti, vezi ca ai treaba agariciule
Cat de prosti sa fiti, va mai plecat un jucator care o crescut pe interne voastra ( facepalm ) va bateti singuri