Discutii libere L75

Mihaitza84

member
Scor reacție
0
Ne asteptam sa intre si DK cu aliat. Asa se zvonea. Ne batem oricand cu DK 1VS 1 fara probleme pe o lume unde o sa intram. Dar nu pot sa promit o lume anume pt ca ne luam o pauza si ne interesează si setarile

De preferat una cu universitate, ca acolo nu trebuie sa va bateti pe harta. ;)

- Ahmed -

member
Scor reacție
0
Sa nu uitam totusi de acest mesaj, in care Enyx spune ca s-a aliat inca dinainte sa inceapa lumea cu un trib fata de care "avea dubii" doar ca sa aiba un aliat impotriva DK-ului.

Chiar asa de frica va e de acest DK ? :D Mai rau decat de Mnks ? :D

La inceput de lume, ati raportat Roma cu Squad, ati vazut ca nu mai e cazul de comparatie intre cele doua triburi, si ati inceput sa aduceti in discutie triburi externe ?
Mnks, ii consider superiori, insa cum am demostrat pe l73 nu ne este frica sa pierdem.

Cu DK-ul , 1 vs 1 putem juca la un nivel echivalent, si indiferent de cine castiga, consider ca ar fi o lupta echilibrata cat timp alte triburi externe nu inclina balanta in favoarea unui trib.

Cat despre universitate, s-a intamplat sa fie setarea asta, nimeni nu voia sa astepte inca 3 luni pentru alta lume.
Insa sa nu uitam ca pana acum am jucat pe l51,l56,l61,l64,l73 fara universitate , castigand 3 din 5

Mihaitza84

member
Scor reacție
0
Poate tu, asta e a doua cu universitate pe care o joaca si castiga roma, mai informeaza-te ;)

Ultima editare:

- Ahmed -

member
Scor reacție
0
Nu am precizat nicaieri, ca l75 este prima universitate jucata de Roma.
Reciteste din nou, cu atentie, ce am scris :

-Am explicat motivul pentru care am intrat pe l75 - ca ar fi trebuit sa facem pauza de 3 luni, un timp enorm.
-Am facut o lista, cu lumiile fara universitate jucate de Roma

Nu are rost oricum sa continuam circul pe extern, va inteleg frustrarea infrangerii dar nu aprob cum va manifestati hate-ul pe aici de la inceputul lumii.

Multumesc Squad pentru participare, ne auzim pe urmatoarea lume

warhopegod

member
Scor reacție
0
Felicitari invingatorilor!

Inclusiv forumul extern a fost jucat minunat! :))

Personal, am avut toata increderea ca Roma va triumfa din nou. Bravo! A fost o lume castigata pe merit unde chiar si pierzatorii ar trebui sa se rezume la cel mult un, "Respect, well played!"

Oricine ar avea orice altceva de spus, ar trebui sa dea dovada de fair play si sa o faca pe harta intr-o alta lume. Aici, nu ati lasat loc de dubii legat de cine a meritat victoria!

Sus