=Mihnea=
member
- Scor reacție
- 1
Toata viata m am ferit de fraieru smecheritMihnea, vezi ca furi curent si aici, pe forumu la 78 nu scoti un pss.
Toata viata m am ferit de fraieru smecheritMihnea, vezi ca furi curent si aici, pe forumu la 78 nu scoti un pss.
Si in final tot cu BR ai ajuns sa joci , te-ai ferit degeabaToata viata m am ferit de fraieru smecherit
braileanu trage la braileanSi in final tot cu BR ai ajuns sa joci , te-ai ferit degeaba
Si in final tot cu BR ai ajuns sa joci , te-ai ferit degeaba
Brrrrrrrr nici dupa 5 ani de extern nu ai tupeul sa spui cine esti inafara de mascota greenului pe extern )
nu uita de BanditBună dimineața. Interesant război în viitorul apropiat , Ravens cu Dk versus samurai. În rest știu ca v-a fost dor de mine
brailene daca stii cine e pe joc dami mesaj pe joc
Brrrrrrrr nici dupa 5 ani de extern nu ai tupeul sa spui cine esti inafara de mascota greenului pe extern )
Mai schimba glumele ba
Dar spune tu sincer, de la ce vine Br ? Babuin r****d ? Ca fata de Bibilica sigur nu aiNu poate mai mult )
Ai si tu o memorie..... vezi sa nu uiti .. prima data dam drumu la gaz si dupa aprindem bricheta ( asta pe viitor ). Legat de cohones ... Babuine... daca le scoti din gura le poti vedea.. altfel doar le simti. Si daca tot doresti sa facem atac la persoana... pai cu fata ta.... esti cap de afis la frumusete pe muchie de cutit la "before" nu la "after"pai tocmai asta zic,ca nu stiu cine e pe joc ) dar comenteaza de 5 ani pe extern si nu-si dezvaluie identitatea de pe joc... de comentat e bun dar n-are cohones sa arate cine vorbeste din spatele acelui cont fantoma
Dar spune tu sincer, de la ce vine Br ? Babuin r****d ? Ca fata de Bibilica sigur nu ai
Ai si tu o memorie..... vezi sa nu uiti .. prima data dam drumu la gaz si dupa aprindem bricheta ( asta pe viitor ). Legat de cohones ... Babuine... daca le scoti din gura le poti vedea.. altfel doar le simti. Si daca tot doresti sa facem atac la persoana... pai cu fata ta.... esti cap de afis la frumusete pe muchie de cutit la "before" nu la "after"
Si eu care traiam cu impresia ca 7 este IQ`ul tau.... pe zi ce trece tot mai mult ma surprinzi. Lumea zice ca esti p***t , dar putini inteleg defapt cat de p***t esti defapt.B inseamna 5 iar R inseamna 3 in limbajul smecherilor tribali ))))))
Ma bucur pentru tine ca ti minte doar acea lume si cu toate astea inca ne visezi noaptea ) oare sa fie si din cauza celorlalte lumi unde gentle s-a sters dupa protectie? Unii se intreaba acum cine e Gentle .. daca nu aveti chef sa cautati in arhive e un trib care a disparut de frica ca intra iar green dupa ei )