Watcher iz rMw
member
- Scor reacție
- 1
Deci am dat 800 lei pt 3 sate? ) acu cateva pagini n aveam bani sa mi fac un concediu si acu platesc aproape 300 lei pe sat?)).. acu ca sa nu crezi ca ai si dreptate, cu siguranta n ai nici o dovada . Rose Marie e un cont pe care il stiu de f mult timp, am vorbit cu el insa mi a zis din start ca el nu va trada..iar sickosu mi a cedat satele fix pt ca ati internat degeaba pe rose marie)) ..Eu cand bag spioni undeva, crede ma ca nu ii afla lumea decat atunci cand e momentu, si de obicei au si buline..ca si in cazu de fata..dar se vede ca sunteti rude cu hardy..aveti dovezi faceti dregeti cunoasteti..cand colo, nu aveti nimic)Ai dreptate ai facut pp, si ai cumparat conturi, rose marie ti-a intermediat contul lui sickos pentru 800 ron, asa se joaca lumea 99, de asta nici nu am mai comentat pe aici ca nu am cu cine, ultima mea postare, sa intelegeti cu ce se lauda astia. Daca nu se rezolva cu contul ala care l-ai cumparat, o sa ies pe extern cu toate dovezile si mesajele in care se vede clar cum innobilezi satele lui sickos si mesajele cu contul bancar si suma de 800 ron oferita pe intermediere. Nu mai zic ca ti-a dat si adeziune sa vi tu cu un nobil. Ai vrut sa te dai destept dar in realitate ai ajuns sa cumperi conturi fara a sti sa iti ascunzi urmele. Auff cum zice yoda.
Ultima editare: