DeletedUser38569
hmmmmmm...Heaven...detalii zalast flori
hmmmmmm...Heaven...detalii zalast flori
cam atat ar fi de zis de ei: End of MoD![]()
cred ca cel mai bun a fost filmuletul asta
a fost cel mai calumea razboi
http://www.youtube.com/watch?v=JIQSI4nFh7A
Sa ne aducem aminte ca HKK nu era singurul razboi al TSL. TSL avea razboi cu o coalitie de trei ori mai mare ca numar de sate. Cu toate astea, in momentul retragerii TSL de pe lumea 7, TSL era pe plus cu un numar de cateva sute de sate impotriva coalitiei ca ansamblu.
La momentul retragerii TSL am postat o statistica TSL vs. hkk, hkka, fr, fra, haita, futr...dar din cate am observat a fost stearsa din arhiva acestui forum(ca si intreg topicul Tribal Lords unde era postata).
daca ne luam dupa asta si Knight of Avalon a fost contra unei coalitie destul de puternice vreo 6 triburi dintre care TSL,TSA,RA,noobs si inca 2 care nu mai stiu cum se chemau(inafara de RA toate in top10)...3 dintre aceste triburi cu care eram in razboi "sau plictisit" de triburile si s-au desfiintat iar pe urma si noi neam "plictisit" si am dat stergere mai ales dupa ce sa intrat prin calc lui ginel si ati dat disband la trib...in momentul cand dai disband si lasi in urma ta dusmani esti invins...conteaza doar impresia pe care ai lasato in urma asa ca nu cauta scuze...eu intotdeauna am recunoscut ca neati invins (apeland la mijl care de care mai...) recunoasteti si tu infrangerile...cat despre TSL de pe W nu mai stiu cat felicitari...
a si razboie mai frumoase ca pe L7 nu am mai gasit...din punctul acesta cred ca a fost cea mai frumoasa lume...