gramada prostiei nu era completa fara varf...bine ai venit!
Pai cati au mai facut ce am facut eu?

Sa trecem in revista ce "performante" am eu: am jucat pe mai multe lumi mereu daca nu m-am certat cu adminii (ajungem si la asta) m-am plictisit si m-am carat (cu o mica exceptie caz in care m-am ofticat si a fost naspa pentru aia care m-au ofticat, stiu ca nu sunt bun de diplomat, dar am totusi o calitate utila cand e vorba de razbunare

), m-am certat cu adminii

, in repetate randuri, cred ca i-am scos unuia dintre ei peri albi, am contul thedukesd banat pe forumul asta dar evoluez linistit cu thedukesd2008 (model nou tunat care participa la curse ilegale), inca nu am scris un review jocului triburile, dar se rezolva asta (daca se scoate banul de pe thedukesd ma mai gandesc, cresc notele daca se scoate sau poate sunt convins sa nu il scriu, varianta e doua e favorabila pentru triburile, dar tacerea mea costa

, normal ca pot fi cumparat, sunt corupt, dar e nevoie de multi $ ca sa pot fi mituit , normal ca vreau $ ca doar nu-s prost

), am enervat pe diversi pe forum. m-am folosit de niste bug-uri anuntate pe forum sa calc pe nervi agresorii, cred ca mi-au mai scapat unele din lucrurile pe care le-am facut, ajung astea. Cam asta e prin "dosarul" meu de la TNA.
Imi pastrez parerea ca toate triburile de pe lumea 9 sunt de noobi (bineinteles diferentiati intre ei, ca doar unii noobi sunt mai buni altii sunt mai slabi)

.
M.T. e trib de ferme, de aia ma aflu eu acolo. De data asta vreau sa fiu ferma. Sa vedem daca imi iese.

Oricum sunt o ferma care are totusi niste scopuri sa nobileze 2 jucatori.