DeletedUser46530
defu ala din woc ce zice?
)))
bre ursule, nu cred ca e mare reusit ca 2 triburi pe unul din est unul din vest ati reusit sa luati 15 sate, cu revo pe ziua de astazi suntem in - cu 16 sate si cu ex pe plus cu 1 , asta in conditiile(repet) in care ambele triburi au avut organizat pe noi + 3 tradari.
Deci de unde atata aroganta aici totusi?
Apropo, stefan sunt aici nu just elite.
Bravo pentru satele luate insa nu e nimic de lauda la organizatul vostru, sa aperi un trib pe doua fronturi diferite la aceiasi ora si sa pierzi doar 15 sate, e ok! lasa gargara
Urs, cu tot respectul și datorită amintirilor vechi când stăteam nopți întregi pe conturi, cu Dana și restul si făceam tot felul de manevre, trebuie sa îți spun ca deja o dai in penibilitate. Deja devii plictisitor si arogant, un hanibal mai mic, și ne-am luat-o in barba amândoi pe 34, eu pe alte lumi și tu pe altele, și am văzut ca erai foarte tăcut atunci.
Te respect pentru ce jucător ești, dar ți-am zis, deja devii neinteresant și plictisitor, joaca jocul pe harta cum jucam pe lumile mai vechi, și cam atât, știi ca asta e cea mai buna varianta.
P.s. Amândoi am făcut “rahaturi” pe conturi și manevre, nu e cazul sa ne dam sfinți.
Salutari din Shanghai :]
ai cam aproximativ un rahat in cap.
2 triburi sa iasa cu 17 sate pe plus atacand cu tot ce au ...si vii aici si faci gargara..esti patetic...si sa nu mai zic ca nu luati nici alea daca nu va scoteati si tradatorii, vrei sa pun mesaje de la scama de pe toata harta cum arunca stanga dreapta cu recrutarile? nu ati realizat nimic fara tradatori , daca atacati fara sa scoateti oameni erati 0 barat, dar oricum mare realizare nu ati facut, astia de i-ati scos au pierdut o groaza de sate, cine ia jucatori pe post de carne de tun , noi sau voi?
tarak si aia din nord care au plecat in ex, 0 sprijin de la voi sau ex..iti arat mesaje..luati jucatori doar sa va faca voua jocurile sa va facet-ti voi mari ...dar tot niste aroganti suntet dar fara nici un argument.
in schimb ce am observat si la voi si la ex, aveti un 10 din partea mea pentru manipulare, ba , sincer sunte-ti chiar buni)
De curiozitate, cati ani ai ?
era sa uit, sa pun mesajele cu ofertele voastre si ale celor din ex cu pp-urile si bani pentru conturi si/sau sate?
zealot tata, nu prea te duce capu..
v-am zis, intrebati pe teslaru daca am dreptate..si asta e un mic exemplu, nu trebuie sa pun eu mesaje aici.