DeletedUser48315
Te ai pierdut pe harta pe l63 si ai venit aici sa cauti atentie?unde e dk-ul?
Te ai pierdut pe harta pe l63 si ai venit aici sa cauti atentie?unde e dk-ul?
Ce frustrare? Am terminat l60 frumos, felicit Mnks ul pentru lumea aceasta, au jucat exceptional. Dar voi, "Revolutionarii" ce faceti? Iar ati batut tot si v ati plictisit? Va faceti barbare ca pe 54? )))cata frustraree
Am fost barbar ma?? Cate sate ati luat de la mine??? Iti zic eu, 0. Captain Jack era de 3 ori cat mine in punctaj si era jucăria mea in fiecare zipai tu ai fost barbar acolo de la inceputul lumii,tu tocmai la mine vi si comentezi?cand aveam 100 de sate tu cercetai usorii?))
cica ati terminat lumea frumos)))cate incercari de cumparari de conturi au fost din partea voastra pe 60,du-te bai copile ,v-a facut chinezu pe toti jucatori si acum comentati pe extern si niciunu din voi nu stie o intrerupere sa faca)
asta cred ca e singura ta realizare de cand joci,ca nu ti-am luat eu tie sat tinand cont ca ai fost in partea cealalta a hartii))Am fost barbar ma?? Cate sate ati luat de la mine??? Iti zic eu, 0. Captain Jack era de 3 ori cat mine in punctaj si era jucăria mea in fiecare zi
Adevarat, bunule. Daca erai tu langa mine castigai lumea )).asta cred ca e singura ta realizare de cand joci,ca nu ti-am luat eu tie sat tinand cont ca ai fost in partea cealalta a hartii))
daca erai langa mine nush daca mai ieseai pe extern
Adevarat, daca n au reusit alti jucatori mai buni sa ma scoata sigur o facea el )cel putin tu nu mai erai )
Voi va faceti curte?asa imi pare mie ❤❤❤❤❤Ai un limbaj aparte,ce pot spune.Ce ai vrut sa dovedesti cu asta?E destul de logic ca pierd sate intr-o lume pierduta.Sa sti ca si tu ai pierdut satele pe lumile pierdute,adica sa nu ai impresia ca au disparut de pe harta cand ai dat stergere.Satele au ramas acolo si au ajuns la inamici.Din pacate asta e nivelul tau,cea ce din punctul meu de vedere nu este demn de statutul pe care il deti in acest joc.
Altul saliveaza dupa sate moca mai ales de la.favolaiti port satele nu grija :*