maram
Game Suport
- Scor reacție
- 17
stai linistit,poate oricand MNK-ul sa isi mute academia direct pe 2
Poate sa o mute si pe intai, voi tot ati pierdut lumea
stai linistit,poate oricand MNK-ul sa isi mute academia direct pe 2
Poate sa o mute si pe intai, voi tot ati pierdut lumea
Un 0 barat ca tine, nici nu stiu ce cauta pe extern, sincer Aveai gura foarte mare mai acum vreo 2-3 saptamani, intre timp te-am zburat din granita, zici ca-i fost un fulg Eu zic sa-ti tii opiniile pentru tine, ca la ce activitate ai avut tu pe aceasta lume, nu ai dreptul sa comentezi la adresa nimanui
Acuzatii nefondate?! de corecti ce sunteti ati picat pe locul 3 asa brusc))))
Nu e treaba ta ce se intampla pe aceasta lume dupa ce voi veti fi istorie.
Nu permit unuia ca tine sa-mi zica mie ce sa fac. Ai fostun 0 pe 53, ai castgat lumea de panarama ce ai fost, ai fugit repejor prin triburile castigatoare la fiecare pas. Aici faci gargara aiurea cu 0 realizari, te crezi mare player si daca te pun sa faci un split, iti da cu virgula. Da, ai avut 4 sate-n granita si nici pe alea n-ai fost in stare sa le aperi Felicitari, te incadrezi perfect in categoria descrisa de hary, jucator de externia uite cine imi zice ce sa fac si ce sa nu fac,unu d p centura.Ce sate aveam eu pe granita cu voi ...2-3-4 ? vai tu te mai uiti in stanga si in dreapta sau postezi ce iti soptesc pasarelele din jurul capului ....lasa gargara si joc de glezne....in rest felicitari MNK ,cum-necum,singuri,au batut tot ce au prins in cale
Ai scris ca acuzatiile nu au fost dovedite in joc. Tocmai au fost dovedite pt a n-a ora. Aveti jucator banat si penalizat cu suficiente sate cat sa va duca pe locul 3.Ce treaba are picatul pe locul 3 cu ce am scris eu mai sus?Nu stii ce sa mai scri?Asta e capacitatea ta,pacat.
Amuzant ca o tot tii cu aberatii de genul ) Am auzit ca DT ul va cam c
Nu permit unuia ca tine sa-mi zica mie ce sa fac. Ai fostun 0 pe 53, ai castgat lumea de panarama ce ai fost, ai fugit repejor prin triburile castigatoare la fiecare pas. Aici faci gargara aiurea cu 0 realizari, te crezi mare player si daca te pun sa faci un split, iti da cu virgula. Da, ai avut 4 sate-n granita si nici pe alea n-ai fost in stare sa le aperi Felicitari, te incadrezi perfect in categoria descrisa de hary, jucator de extern
Ai scris ca acuzatiile nu au fost dovedite in joc. Tocmai au fost dovedite pt a n-a ora. Aveti jucator banat si penalizat cu suficiente sate cat sa va duca pe locul 3.
Cum iti permiti tu sa vorbesti despre capacitate, pe acest joc?!
http://ro.twstats.com/ro60/index.php?page=player&mode=conquers&type=lose&id=2165156
Hai pa!
Mah tu ce ai fumat,sa stiu sa nu i-au .Pe 53 parca am fost printre primii la ODD ,pe tine stiu ca te cauta lumea cu lupa si nu te gasea ,erai in bucla ta,de pe campiile albastre,iti sopteau pasarelele pe la tample.Dar a fost alta lume,alta mancare de peste.
Aici iar ai iesit de la pascut si vorbesti pe extern si te lauzi ca mi-ai luat 1 sat . Man,plimba ursu prin padure ,la asta te pricepi
Pai el comenta de jucatori de extern din green ))) Ai aparut la fix sa-i demonstrez ca voi aveti unul cu gura mare pe extern si nimic palpabil pe joc ))))Da harry,imi cer scuze ca va fac de ras si ma bag cu specimenul asta in seama,e prea "fumat",n-are scapare.Spor la joc
Kk 225 aaaaa pardon mea colpa ksi225 astepti barbarele ????
Fake news... mai incearca )