DeletedUser43947
Dacă voi v-ați ocupat de declarația de război, măcar atât să facem și noi pentru voi.
Baftă!
Baftă!
Ultima editare de un moderator:
Blablabla, ca sa iei sate trebuie sa dai cu nobili. Ca sa dai cu nobili trebuie sa ai trupe. Ca sa ai trupe trebuie sa farm. Suits n-au de niciunele.normal ca iei sate cand esti backstabber
normal ca iei sate cand esti backstabber
Trebuie sa facem un desen? Nu am rupt PNAul mai devreme. Un singur jucator a atacat, Suits a declarat razboi si a inceput sa atace. Eu nu am trimis un atac pana cand nu s-au trimis fakeuri pe mine ceea ce se poate verifica prin rapoarte.ati rupt alianta si ati atacat mai devreme cu vreo 6 ore decat promiseserati si v-ati pregatit o saptamna pentru miscarea aia
Doar la noi în trib se recrutează trupele, se bat talerii și se fac nobilii cu resursele din farm.ati rupt alianta si ati atacat mai devreme cu vreo 6 ore decat promiseserati si v-ati pregatit o saptamna pentru miscarea aia
ati rupt alianta si ati atacat mai devreme cu vreo 6 ore decat promiseserati si v-ati pregatit o saptamna pentru miscarea aia
ati rupt alianta si ati atacat mai devreme cu vreo 6 ore decat promiseserati si v-ati pregatit o saptamna pentru miscarea aia
Statistica indica ca green le trage viol la suits, io cam prins in curu gol