DeletedUser24374
unde e rechinu...sa vina rechinuuuuuuuu )))
Stiu cine e Portile Iadului si da are dreptate...
NiMiCurile hartii...
Din acelasi motiv a fost si el innobilat ca si mine... Cand am spus... Dark o sa tradeze HV si se alatura Time nu m-ati crezut... e uite ca din cauza la s-a dus Time dar a revenit HV si o sa va rupa Muhahha... copile renato nu mai plangi pe aici .
unde e rechinu...sa vina rechinuuuuuuuu )))
Mai mucea , du-te si mananca ca esti slabanog . Citeste o carte si dupa hai si zine ceva intelligent
A nu se intelege ca tin partea nimicului, ii detest intr-o masura destul de mare si pe ei, .
Mai mucea , du-te si mananca ca esti slabanog . Citeste o carte si dupa hai si zine ceva intelligent
Degetel sezi pe presul tau si vezi-ti de ciorba ta, am dorit sa vorbesc cu stapanii tai. Fa bine si treci la cotet. Te rog sa imi arati cand am fost eu arogant de-a lungul acestui "jos" si cand am dat circulare la adversari ca am castigat lumea sau ca sunt zeu al triburilor. Cand despre 38, prea multi crescatori de sate au intrat acolo (la propriu, cresteau satul, iar trupele erau de facut alta data) si prea putine metode de a pedepsi astfel de joc. Eu am intrat acolo cu oameni, spre deosebire de tine. Ia zine cate conturi ai banate in tribul tau fantoma
Esti invitatul meu sa ma urmaresti, poate intre timp o sa inveti sa joci doar cu un singur cont. Nu uita ca te milogeai de jucatorii slabi ca sa vezi buline, asa ca iti repet, stai pe presul tau si vezi-ti de joaca ta, oricum tu nu vei vreodata altceva decat un mercenar, care e platit in sate.