DeletedUser
na ca am gasit pe ce tema sa beau cafeaua.
si totusi cum crezi ca a trisat? are program de facut nobili pe gratis?
daca tu nu esti in stare sa iesi in evidenta lasa pe altii tinere, daca te lauzi ca joci de foarte mult timp e f grav atunci, la ani tai de experienta si cunosti atat de putine ce sa mai zic? ca esti praf? deja tot externul si-a dat seama dupa iesirile tale:
Puncte: 1.687
Rang: 2790
Inamici învinşi: 167 (14728.)
Trib: ~GIA~
asta e valoarea ta, adica rang 2790, cand o sa ajungi macar in top 100 mai vino pe extern sa vorbim
DFA1 a spus:Juniorule, până să scoţi capul din satul tău, mai ai de farmat. Ca să acuzi jucători prezenţi în orice top100 al lumilor pe care le-am jucat, trebuie să laşi capul jos şi să mai citeşti nişte tutoriale. Sfat: până reuşeşti măcar un noble train la sub 0.5 secunde, eu zic să nu mai vii pe forum, că te faci de râs cu asemenea subiecte.
Să faci nobili cu un singur sat în 24h e greu, cu tot cu mine si cu cavalerie, indiferent de lume şi viteză.
O întrebare pentru Artemis and Addy: Care din voi doi e prietenul imaginar al celuilalt?
p.s.
Go away noob, m-am săturat până peste cap de câte ori ai dezinformat lumea. Dacă tu nu ai făcut nu înseamnă că e greu sau imposibil. Este foarte simplu, îţi trebuie puţină răbdare şi o bună gestionare a resurselor.
Să faci nobili cu un singur sat în 24h e greu, cu tot cu mine si cu cavalerie, indiferent de lume şi viteză.
Te cunosc de pe alte lumi si cred ca iti amintesti si tu de mine. Am jucat cu name-ul Addy. Nu stau pe acest joc de ieri de azi ci inainte de a apare versiunea romaneasca. ESTE IMPOSIBIL !
pana acum , toate jocurile de pe net au trainere si hack'uri ..
nu e exclusa existenta unui hack si pentru triburile...
1. Nu te-am jignit.
2. Pot trece si eu la jigniri: Daca eu sunt praf, tu esti lingau.
Care este valoarea ta? Ti-am zis sa-mi dai numele tau din joc. De ce te feresti? Ori nu stii sa citesti?
Lasa barbologia ca tot externul si-a dat seama. Si-a dat seama de ce? Am farmat 20/24 de ore in aceeasi zona si eu si respectivul, asa ca nu te mai bate cu pumnii in piept. Faptul ca numai sa trisati stiti si sa jucati cu mai multe accounturi cu care va ajutati asta nu inseamna ca sunteti buni.
O întrebare pentru Artemis and Addy: Care din voi doi e prietenul imaginar al celuilalt?
p.s.
Go away noob, m-am săturat până peste cap de câte ori ai dezinformat lumea. Dacă tu nu ai făcut nu înseamnă că e greu sau imposibil. Este foarte simplu, îţi trebuie puţină răbdare şi o bună gestionare a resurselor.
Nu cred ce joci de mai mult timp ca mine asa ca lasa aroganta. Daca nu te duce capul stai in banca ta. Poate imi spui si numele tau in joc "jucatorule".
Ai auzit de jucatori "favorizati" de admini si de "dublu account"? Aici este una din 2. Inca mai credeti in tot ce zboara!
Iar vii sa ne plictisesti cu vasta ta experienta?
o sa auzi in curand de mine, maxim 2 zile prognostichez eu, nu sunt lingau dar de tine pot sa zic ca esti slab rau in jocul asta, si dupa cum vezi toata lumea zice la fel, nu faci altceva decat sa te faci de ras , mai bine inceteaza, toti sub rang 2790 sa inteleg ca triseaza? ti-am mai zis, iesi si tu pe extern cand mai o sa inveti jocul asta, eu cu ce sunt de vina ca farmezi 20 de ore dar cu lanci si spade si numa satele lipite de tine?
Vaiiiii...deja tremur...imi iei boii de la bicicleta
Si nu e cazul sa ma inveti ce si cu ce sa farmez.
Noble train in 0,5 secunde?!?!?!?!) Tu n-auzi ca baiatul vrea sa cerceteze nobilii in fierarie
)) deci nu cred ca stie ce e ala trenulet
) nu .. n-are cum
))))