DeletedUser48234
Se vede ca esti un pic bronzat. Comportament tipic.
Nu sunt,am doar un ten foarte frumos spre deosebire de tine dude =))) Curatati satele din mijlocul vostru luate de la prietenul Zizou,va urat succes in castigarea lumii 53 )))
Se vede ca esti un pic bronzat. Comportament tipic.
Nu mai suferi ca o alianta pana la capat nu presupune si o fuziuneCine ai fost tu pe 42 și ce ai făcut tu pe 42 dacă știi așa de multe.
Ori ai fost în tabăra pierzătorilor, ori în cea a celor care încă purtau dușmănie pentru războiul de la începutul lumii (ăia ciudoși, minoritarii) ori vorbești din auzite de la marele ralf10, care-și asumă peste tot ce ne-a făcut el nouă ))
Oarecum din ce ai scris tu, întrucât chipurile Alin ar fi fost cel care s-a opus măsurilor voastre pe el l-am prostit sau cum ?
Vezi că în top 30 din Gentle sunt ăia luați din 4fun și winter pe care spunea Alin și cu elijah că-i bagă la interne, cum se liniștesc apele, iar eu spre deosebire de voi nu vorbesc din cărți ci din conversațiile salvate.
Ba nu, cu el am bătut palma, datorită lui alianța a luat formă, el și elijah ne-au promis marea cu sarea.
Probabil și ăia din Thor au prostit SH-ul de le-ați dat backstab.
Cine ai fost tu pe 42 și ce ai făcut tu pe 42 dacă știi așa de multe.
Ori ai fost în tabăra pierzătorilor, ori în cea a celor care încă purtau dușmănie pentru războiul de la începutul lumii (ăia ciudoși, minoritarii) ori vorbești din auzite de la marele ralf10, care-și asumă peste tot ce ne-a făcut el nouă ))
Oarecum din ce ai scris tu, întrucât chipurile Alin ar fi fost cel care s-a opus măsurilor voastre pe el l-am prostit sau cum ?
Vezi că în top 30 din Gentle sunt ăia luați din 4fun și winter pe care spunea Alin și cu elijah că-i bagă la interne, cum se liniștesc apele, iar eu spre deosebire de voi nu vorbesc din cărți ci din conversațiile salvate.
Ba nu, cu el am bătut palma, datorită lui alianța a luat formă, el și elijah ne-au promis marea cu sarea.
Probabil și ăia din Thor au prostit SH-ul de le-ați dat backstab.
Nu rezolvi nimic cu asta.. am repetat tuturor, nu voi baga niciodata jucatori activi la interne, sincer, iti poate confirma oricine din Gentle ca v-am tinut partea in treaba cu fuziunea, dar multi de la noi nu v-au vrut. Bafta la posturi, vad ca te pricepi bine la asa ceva..
Domnule Zeuss, sa nu dezgropam mortii. Acum 3 luni noi incepeam sa scoatem pe cei din Winter si Zig. Sa nu revenim la momente din trecut nu asa placute urechii.
Noi am luat 3 continente si ei abea l-au luat pe al lor...si tot datorita noua=))
si ei vin acum cu pretentii pffff
Cum ziceam, tigan in toata regula.
Eu cred ca tu te rugai de noi sa intram sa te ajutam ca ti-o iei pe coaja. ) Ce tigan esti HAHAHAHAHAHA
Nu mai cita din manele
Cand simti nevoie sa te lauzi singur asta spune tot