Mi se pare acuma ca si ~M~ are un nucleu foarte bine "pus"
DeletedUser15142 18. Ian 2009 #67 cautatima......uUUU mam gasit=)) poate par eu incepator (pe luema 6 cu acest nick) dar pe alte lumi nu va zic cn sunt=))
cautatima......uUUU mam gasit=)) poate par eu incepator (pe luema 6 cu acest nick) dar pe alte lumi nu va zic cn sunt=))
DeletedUser 16. Feb 2009 #70 cei din M~Goth daca intra in rezboi cu LEX si GMNY pot face o figura frumoasa iar dupa sa intre cu TRACIA !
cei din M~Goth daca intra in rezboi cu LEX si GMNY pot face o figura frumoasa iar dupa sa intre cu TRACIA !
DeletedUser 16. Feb 2009 #71 M-GOTH au razboi de la inceputul lumii cu ~LEX~ apropo tribul mare se numeste M-GOTH
DeletedUser8266 20. Feb 2009 #78 si LR nu a mai fuzionat cu nimeni?... din inertie ,cred ca mai trebuie sa fuzioneze cu un trib ,,,,2
DeletedUser18817 20. Feb 2009 #79 dintr-odata au disparut 2 triburi...JFBF si Haos.... Si a aparut unul mai mare
DeletedUser16039 20. Feb 2009 #80 imperiul moldav a spus: si LR nu a mai fuzionat cu nimeni?... din inertie ,cred ca mai trebuie sa fuzioneze cu un trib ,,,,2 Click pentru a extinde... eventual inca vreo 2-3 aliante sa faca
imperiul moldav a spus: si LR nu a mai fuzionat cu nimeni?... din inertie ,cred ca mai trebuie sa fuzioneze cu un trib ,,,,2 Click pentru a extinde... eventual inca vreo 2-3 aliante sa faca