Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
multumesc. mi se adusese la cunostiinta ca nu am voie sa citez posturile adminilor, mozilor etc.Poti cita, nu trebuia sa ceri acordul pentru asta.
Sunt discutii care ne privesc pe toti pana la urma.
mizati voi pe cine vreti , dar astia care stau la rand..si anume Crin si celalalt din PSD , de abea asteapta sa se infrupte si ei nitel)
Sa ne punem in situatia jandarmilor, au si ei familie
Raka:si suporteri dinamovisti sunt, pe un site au lasat comentariii cativa, ca merg cu vecinii lor sa bata niste jandarmi
de acord cu revolutia... dar exista o metoda pasnica de a o face si aceea e prin boicotarea alegerilor urmata de implicarea oamenilor capabili si necontrolati politic din exterior...
cat despre ultrasi si instigatorii de violenta inchisi pe viata... doar ca nu sunt atatea locuri in inchisoare pentru ei
de acord cu revolutia... Dar exista o metoda pasnica de a o face si aceea e prin boicotarea alegerilor urmata de implicarea oamenilor capabili si necontrolati politic din exterior...
Cat despre ultrasi si instigatorii de violenta inchisi pe viata... Doar ca nu sunt atatea locuri in inchisoare pentru ei
daca trebuie sa alegi intre un rau si alt rau, nu lasi raul mai convingator sa castige, ci alegi raul mai mic!
parerea mea.
dar exista o metoda pasnica de a o face si aceea e prin boicotarea alegerilor