Imediat dupa anii 90, gasca celor de la putere a vandut tot ce-au putut in acele momente... apoi i-au urmat la putere domnul Tap si conventia sa, care la randul lor au furat si vandut ce-au putut in timpul domniei... Iliescu reloaded a prins iar firmanul domniei si a trebuit sa-si plateasca datoriile fata de finantatori, ghici cum, vanzand si furand cat se putea... dupa ne-am desteptat si am spus DA, iar ei au sparlit si vandut ce le permite legea... apoi au ramas doar unii, care si-au continuat treaba, asa cum stiu ei mai bine, ciordind si amanetand... acum lumea iar s-a desteptat si-i vrea pe altii: care altii? Daca vin altii, aia vor trebui sa-si umple burtile golite de perioada de opozitie... daca raman astia, isi vor continua treaba deja inceputa.
Concluzia: oricum o dam, o luam in barba

)))
Si ca o concluzie la concluzie: as participa la aceste proteste, doar daca as avea garantia ca vine macar un politician( al puterii, al opozitiei, nu conteaza, ca doar culoarea difera), sa-l prind, sa-i rup gura si sa plec apoi multumit acasa. Nu cred in violenta, dar ii vad necesitatea

))