DeletedUser39591
The History of THE GREAT HABA ! :
Eram pe un site...si erau reclame,publicitati cu jocuri de astea medievale...si am gasit jocul triburile...am observat butonul cel ROSU "Înscrie-te acum gratis!"
L-am apasat...mi-am pus nick-ul...parola tot...si nick-ul "Thaetz"...si am pus parola...si am intrat in joc ... m-am uitat ce am vazut...si fiind novice...am pus sa pun la cladiri ce aveam
)
Faceam lanci...spade de toate...(eram pe lumea 14 sau 15) apoi am vazut un sataloi de vreo 9k puncte...si repede l-am atacat...si mi-am rupt trupele
Inainte de aceasta intamplare mi-am facut si contul "Thaetz2"iar apoi dupa intamplarea cu trupele...m-am lasat...am scris parola la numele satului
) si apoi am am vazut ca contul avea 0 puncte si m-am bucurat
)
Persoana cu care intrasem in contact era unu "acvila" ori era denumirea la trib...ori era nick-ul sau
Apoi m-am lasat de triburile... (aveam vreun 1k de puncte...pe twstats veti avea mai multe inf despre cont
)
Dupa am reintrat in triburile...mi-am pus nick-ul haba (fiind o chestie de pe un chat) am vazut ca nu merge "haba" am adaugat 1...si tot nu mergea...apoi am adaugat 2...si s-a obtinut "haba12" ...am ales lumea 22...ca era noua
)apoi am ales directia la nimereala...vecinul meu era unul de 3-4k puncte...i-am scris sa ma invite in trib...era cineva la el ca sitter
Si asa am intrat in HaiHui...apoi ei au devenit academie la THOR... (acum THOR~H)...apoi m-am imprietenit cu revendic (eu credeam ca e fata
)))))si continuam sa vorbesc cu el...apoi am aflat ca e baiat
) in THOR ei aveau razboaie....cu SKIN...INSANE...LEX...si le-au castigat...sau nu mai stiu...dupa razboi am plecat in LEX (mi-a zis reve...ca eram departe cu ei...) mai tarziu mi-am facut prieteni acolo...-jimy-...piticot2...moandor (<-- the best friend
) si am inteles ca thor avea o academie...si academia aia a renuntat si s-a facut in alt trib...bla bla bla...apoi era razboi cu FH (eu ma temeam de ei
) jucatori cu mil. de puncte) apoi m-am imprietenit cu spitaluldeurgenta si cu inca unu(claudiuadrian 95...sau ceva de genu)...apoi eu cu spitalul am devenit dusmani (a plecat in FH - Fast Hunters) apoi FH s-a desfiintat...fiind in lex vroiam ca spitalul sa vina la mine...dar era codrii sau nu stiu cine la el ca sitter
) apoi am castigat razboiul cu FH (lexul) si s-a aliat cu THOR...dar am devenit dusmani cu AMIGOS (fh au plecat in amigos) amigos avand multi jucatori...(cu mil) ne-a invins...chestia era ca thor ne sprijinea pe noi...sau pe ei (thor aveau PNA cu amigos
)
Vazand ca pierdem (sau nu stiu) ne-am refugiat in THOR) acolo am devenit "bufon"...se radeau de mine
)) si l-am cunoscut pe bogyr...si dupa cateva postari el mi-a dat porecla "Chinezu"...apoi el a plecat in amigos si zicea ca i-a placut...apoi THOR le da razboi la SH (thor avea pna cu H...iar H avea razboi cu SH) si la conducere nu le-a placut aceasta chestie si am plecat in AMIGOS (cei care au fuzionat) dupa ceva zile bune...am cunoscut-o pe margot1 ( <-- the best
) apoi cu warhopegod ... spitaluldeurgenta era si el la ei in trib...dupa 3-4 zile thor ne da razbel
)) bogyr (eram un pic suparat pe el) stia ca unul din THOR (B. Mussolini) avea spion aici...si a dat ticket iar musso era blocat
))))
Iar acum...ducem razboi cu THOR (dupa parerea mea...il castigam)
Ce am scapat: In lex m-am cunoscut cu ovidiu11...care a ramas in thor...in thor m-am cunoscut cu le kurde care mi-a zis de trupe ofensive si defensive (aveam scris trupele alea la notite...si asa ma jucam pe speed
))) din lex il stiu pe PlayerPro...pe shr3k4ever l-am ajutat cum am putut...cu trupe...cu resurse...i-am zis lui Moandor sa-l ajute
ca e Master ! (ma refer la moandor) in lex l-am cunoscut pe 2dxx 
Cam atat
(Am spus cum vad eu...cum cred eu ca era...sa nu vad comentarii la ce am spus "nu era asa...ce minti... bla bla bla")
Eram pe un site...si erau reclame,publicitati cu jocuri de astea medievale...si am gasit jocul triburile...am observat butonul cel ROSU "Înscrie-te acum gratis!"
L-am apasat...mi-am pus nick-ul...parola tot...si nick-ul "Thaetz"...si am pus parola...si am intrat in joc ... m-am uitat ce am vazut...si fiind novice...am pus sa pun la cladiri ce aveam
Faceam lanci...spade de toate...(eram pe lumea 14 sau 15) apoi am vazut un sataloi de vreo 9k puncte...si repede l-am atacat...si mi-am rupt trupele
Inainte de aceasta intamplare mi-am facut si contul "Thaetz2"iar apoi dupa intamplarea cu trupele...m-am lasat...am scris parola la numele satului
Persoana cu care intrasem in contact era unu "acvila" ori era denumirea la trib...ori era nick-ul sau
Apoi m-am lasat de triburile... (aveam vreun 1k de puncte...pe twstats veti avea mai multe inf despre cont
Dupa am reintrat in triburile...mi-am pus nick-ul haba (fiind o chestie de pe un chat) am vazut ca nu merge "haba" am adaugat 1...si tot nu mergea...apoi am adaugat 2...si s-a obtinut "haba12" ...am ales lumea 22...ca era noua
Si asa am intrat in HaiHui...apoi ei au devenit academie la THOR... (acum THOR~H)...apoi m-am imprietenit cu revendic (eu credeam ca e fata
Vazand ca pierdem (sau nu stiu) ne-am refugiat in THOR) acolo am devenit "bufon"...se radeau de mine
Iar acum...ducem razboi cu THOR (dupa parerea mea...il castigam)
Ce am scapat: In lex m-am cunoscut cu ovidiu11...care a ramas in thor...in thor m-am cunoscut cu le kurde care mi-a zis de trupe ofensive si defensive (aveam scris trupele alea la notite...si asa ma jucam pe speed
Cam atat
(Am spus cum vad eu...cum cred eu ca era...sa nu vad comentarii la ce am spus "nu era asa...ce minti... bla bla bla")
Ultima editare de un moderator: