DeletedUser12439
pe tine nu te vad ca sa faci ceva celor in ~TOR~ scz ...
sint altii care au ce sa le faca .
Ultima editare de un moderator:
pe tine nu te vad ca sa faci ceva celor in ~TOR~ scz ...
corect,acum asteptam miscarea celor din ~arm~,si banuiesc ca stim toti ce vor face...eu primesc un razboiul ca o oportunitate de a castiga experienta cat mai mare...
Oricum lucrurile nu par chiar asa urate cum se vad la suprafata
loool. ma surprinde sa vad discutii despre diplomatia TOR. Dragii mei colovcatari ai continentelor de pe L6, dragi lerei, va reamintesc ca, spre deosebire de voi, nu avem alianta cu toata harta doar pentru a ne salva poponetul. Va reamintim ca voi ati fost cei care "ati dus discutii" cu alti voinici, haitasii, ca sa ne prindeti la mijloc, si ne-ati declarat razboi dupa ce ati inceput atacuri asupra noastra. Va reamintesc ca roata se intoarce. Va reamintesc ca last warrior va simti taisul sabiei mele!
usor Hercule! eu unul astept de multa vreme o replica din partea voastra ... si ce vad? aceleasi statistici cu LR impingand granita tot mai mult
Impingand ai dreptate dar prin impingad inseamna a lua sate de la cei care nu sunt de nivelul acestui razboi .... si eu pot sa arat statistici in care suntem de pasiti de cei din tracia si pot sa arat statistici in care avem avans ..... razboiul abia a inceput lucurile nu o sa fie la fel in nici un razboi .... castigi 1-2 lupte dar nu si razboiul asta ii clar pt orice trib .... daca ai vointa atunci faci multe daca nu nu ... de ex gotii care ii umilesc pe cei din LR ce poti sa zici ? un grup mic face de ras un trib "mare"
vrei o bere ?
iti arat mesase de disperare ale lui the last warrior ca nu sunteti in stare sa le luati satele ? )