DeletedUser13059
interesant razboi ultimile 48 ore nici un sat nu sa luat pe nici o parte a taberei :| eu zic ca sa va atacati sa vedem cine ii mai tare si cine nu
frumos frumos
aplauze va rog pentru LR!!
mai e p-aci nenea care zicea 'lerei'?
- spui ca ne vaitam pe forum ca am pierdut intr-o zi razboiul cu voi. ce crezi
ca inseamna asta.?inseamna ca noi nu eram obisnuiti ca altii sa pierdem constant. si ca eram dispusi sa luam masuri.
- zici ca esti cu o clasa peste noi dar vad ca nu te opresti din "epitete" la adresa noastra.ai vazut ca eu m-am oprit .de ce n-o faci si tu daca esti asa de citit.
- in rest toate bune.
ps. era sa uit, am luat si eu un sat de dimineata de la voi.ca imi iesisem din mina.bafta si voua.
multumesc. multumesc. e vezi ca putem purta o conversatie normala.chit ca si eu am sarit calul putin.
eu in trib n-am luat decit 2 sate inobilare interna.iar in legatura ca atac inactivii vostrii, poate avem si noi o cauza ca au ajuns inactivi. nu crezi.
spionii mei au facut o vizita de curtoazie ca sintem vecini ce naiba.trebuie sa ne salutam.din pacate garzile de corp nu m-au lasat sa trec asa ca au venit suparati inapoi. ce pacat. vroiam sa te onorez cu ceva singe albastru dar daca nu se poate nu se poate.poate altadata.sau poate primesc si eu vizite . te rog anunta inainte ca sa te primesc cum se cuvine.
cu respect model2