Nu poti sa spui despre cineva ca este bun, cand:
1. Nu ai luat sitter pe contul lui.
2. Face satele 12.154 puncte.(cine gandeste jocul isi va da seama de ce?)
3. Una e sa fii bun strateg in coordonari de atacuri, alta e sa organizezi un trib(e cu mult mai usor sa organizezi un trib sa tii jucatorii activi,
dar e foarte greu sa inveti jucatorii cum sa atace cu succes.)
Si ar mai fi...
---
Cere-i rapoartele de atac lui Stelutza4ever pe satul
775|494. Apoi vei realiza ca sunteti JOS.

Nu as fi fost rautacios, insa am anuntat ca satele de acolo vor avea peste 100.000 din fiecare + cavalerie grea +...

Un jucator care trimite pe 1 singur sat tot ce are atac, in fata mea e 0 barat. Atat timp cat tii jucatori de genul, iti dau dreptate cand spui ca esti mediocru.
Aveti 90 membri, ar trebui sa fie 1 si 1. Nu panarame.

N-am sa mai afisez rapoartele, pentru ca probabil il veti lua la bataie. In ritmul acesta, atacati-ma tot tribul si tot nu luati satul, promit. Daca asa stiu 75% din tribul vostru sa joace, atunci chiar mi-ati comfirmat parerea despre voi.

Intrebare:
Cu ce foloseste un jucator intr-un trib, daca isi strica tot atacul(cca. 40 sate de atac) pe 1 singur sat dusman, nici nu reuseste sa-l ia, iar apoi strica si apararea vecinilor, pentru ca la randul lui a suferit atacuri? Oricum ii multumesc frumos ca ma ridica la inamicii invinsi cu pierderi micute.

Imi pare rau pentru aceste critici... Dar am mai zis, atata timp cat va umflati in pene fara nicio baza, eu voi fi aici sa corectez totul exact cum e in realitate.
Nu ne mintiti!, caci nu e frumos.

O zi frumoasa va doresc.