DeletedUser7039
Pentru ultima data, salutare!
Ma simt dator sa va spun cate ceva..
In primul rand, nu a fost nimic personal..
Pentru randurile urmatoare mai gasim:
A fost lumea cu cel mai ridicat nivel pe care am jucat-o.. De ce?
Pentru ca a fost lumea cu cele mai multe triburi stabile: IMMO, Noobs, ~LN~, ZARG, G.W., WRATH, VM-EC - triburi care sunt de inceputul lumii si indiferent de razboaie sau blaturi, au rezistat..
Si intr-o lume cu o concurenta atat de mare, mandria de a conduce tribul de pe primul loc de la inceput pana in momentul retragerii este colosala!
O lume deosebita de-a dreptul si pentru ca este prima lume pe care am fost amenintat ca mi se va mari abonamentul la internet..
Master Hades, nu te-ai tinut de cuvant
Factura tot cinci sute de mii imi vine
Deosebita al naibii si pentru ca un conducator de top 5 a facut pisu pe mine.. Aici m-am revensat in carne si oua
Si sa nu uit, deosebita pentru ca macar doi inamici mi-au impus respect:
Aida Folch si Poda! Pe voi nu o sa va uit!
Imi pare sincer rau
Pentru ca nu mai joc in IMMO..
Pentru ca plec de langa cei mai grozavi aliati pe care i-am avut vreodata: Noobs si ~LN~..
Pentru ca nu o sa ma mai cert pe forumul extern cu inamicii din G.W. si WRATH..
Pentru ca nu o sa mai spamez cu Micuta Sirena..
Pentru ca nu mai are cine sa se certe pe forumul comun cu VM-EC..
Pentru ca am fost incapabil sa fac ceea ce ar fi vrut Martzian sa fac!
Cea mai mare curiozitate pe care o am este daca am reusit sa intemeiez un trib care sa reziste ca pana acum si in absenta mea.. Ceea ce Martzian deja a realizat prin Noobs! Cred ca o sa reusesc si eu pentru ca Trufe va fi in locul meu la comanda..
Vreau sa lamurim:
Forumul extern nu l-am folosit pentru propaganda proprie! L-am folosit ca raspuns al acuzatiilor sau ca pe o arma..
Indiferent ce as fi zis pe forum sau mesaj privat nu a fost personal.. Nu tin ranchiuna - totul a fost interesul tribului pe care l-am aparat cu riscul de a fi un personaj virtual rau famat!
Zic ca merita sa se spuna asa: Rhadookoo e un n00b, dar IMMO e exceptional!
Mesaj direct pentru triburile lumii 10:
Noobs: Daca nu erati pe lumea 10, nu stiam ce inseamna alianta..
~LN~: Mereu m-am putut baza pe voi.. Multumesc!
ZARG: Sunteti oameni de nota 20! Tineti-o tot asa!
VM-EC: Noul nostru interes comun impune toleranta din partea amandurora!
G.W.: V-ati tinut cum ati putut si voi.. De apreciat este ca nu ati renuntat!
WRATH: Fara sa fiu rautacios, sunteti praf..
Ii multumesc lui nicotina(intruethere)! A lui a fost ideea sa intemeiem IMMO pe lumea 5 si uite ce a iesit, dupa ce cu un server in urma am fost cei mai incrancenati rivali!
Ii multumesc lui Martzian de la care am invatat tot ceea ce a facut diferenta intre mine si restul conducatorilor!
Cum am spus, la retragerea mea, acord cele 3 distinctii IMMO in mod public:
IMMORTAL CROWN - Don Quijote3000.
IMMORTAL SWORD - Gykanes.
IMMORTAL SHIELD - Th9one.
Urmatoarele distinctii vor fi acordate de catre Trufe unora dintre jucatorii: Aida Folch, Barsi-a-29, Stropitzescu, IL CHE, FRENZYRO, Chisleag, Olteanu2033, Dodo Spartanu, Danyboy26, Lorenzocafedelmar, Deceneu, eterya, isolde, gadanmar, Al-capone, Make31, Yyna, M Robert, Lampropeltis Getulus, Checkout449..
Am lasat treburi netermiate si mesaje fara raspuns.. Pentru orice problema in legatura cu tribul IMMO, Trufe, isi ia angajamentul sa va raspunda..
Va doresc succes!
Ma simt dator sa va spun cate ceva..
In primul rand, nu a fost nimic personal..
Pentru randurile urmatoare mai gasim:
A fost lumea cu cel mai ridicat nivel pe care am jucat-o.. De ce?
Pentru ca a fost lumea cu cele mai multe triburi stabile: IMMO, Noobs, ~LN~, ZARG, G.W., WRATH, VM-EC - triburi care sunt de inceputul lumii si indiferent de razboaie sau blaturi, au rezistat..
Si intr-o lume cu o concurenta atat de mare, mandria de a conduce tribul de pe primul loc de la inceput pana in momentul retragerii este colosala!
O lume deosebita de-a dreptul si pentru ca este prima lume pe care am fost amenintat ca mi se va mari abonamentul la internet..
Master Hades, nu te-ai tinut de cuvant
Factura tot cinci sute de mii imi vine
Deosebita al naibii si pentru ca un conducator de top 5 a facut pisu pe mine.. Aici m-am revensat in carne si oua
Si sa nu uit, deosebita pentru ca macar doi inamici mi-au impus respect:
Aida Folch si Poda! Pe voi nu o sa va uit!
Imi pare sincer rau
Pentru ca nu mai joc in IMMO..
Pentru ca plec de langa cei mai grozavi aliati pe care i-am avut vreodata: Noobs si ~LN~..
Pentru ca nu o sa ma mai cert pe forumul extern cu inamicii din G.W. si WRATH..
Pentru ca nu o sa mai spamez cu Micuta Sirena..
Pentru ca nu mai are cine sa se certe pe forumul comun cu VM-EC..
Pentru ca am fost incapabil sa fac ceea ce ar fi vrut Martzian sa fac!
Cea mai mare curiozitate pe care o am este daca am reusit sa intemeiez un trib care sa reziste ca pana acum si in absenta mea.. Ceea ce Martzian deja a realizat prin Noobs! Cred ca o sa reusesc si eu pentru ca Trufe va fi in locul meu la comanda..
Vreau sa lamurim:
Forumul extern nu l-am folosit pentru propaganda proprie! L-am folosit ca raspuns al acuzatiilor sau ca pe o arma..
Indiferent ce as fi zis pe forum sau mesaj privat nu a fost personal.. Nu tin ranchiuna - totul a fost interesul tribului pe care l-am aparat cu riscul de a fi un personaj virtual rau famat!
Zic ca merita sa se spuna asa: Rhadookoo e un n00b, dar IMMO e exceptional!
Mesaj direct pentru triburile lumii 10:
Noobs: Daca nu erati pe lumea 10, nu stiam ce inseamna alianta..
~LN~: Mereu m-am putut baza pe voi.. Multumesc!
ZARG: Sunteti oameni de nota 20! Tineti-o tot asa!
VM-EC: Noul nostru interes comun impune toleranta din partea amandurora!
G.W.: V-ati tinut cum ati putut si voi.. De apreciat este ca nu ati renuntat!
WRATH: Fara sa fiu rautacios, sunteti praf..
Ii multumesc lui nicotina(intruethere)! A lui a fost ideea sa intemeiem IMMO pe lumea 5 si uite ce a iesit, dupa ce cu un server in urma am fost cei mai incrancenati rivali!
Ii multumesc lui Martzian de la care am invatat tot ceea ce a facut diferenta intre mine si restul conducatorilor!
Cum am spus, la retragerea mea, acord cele 3 distinctii IMMO in mod public:
IMMORTAL CROWN - Don Quijote3000.
IMMORTAL SWORD - Gykanes.
IMMORTAL SHIELD - Th9one.
Urmatoarele distinctii vor fi acordate de catre Trufe unora dintre jucatorii: Aida Folch, Barsi-a-29, Stropitzescu, IL CHE, FRENZYRO, Chisleag, Olteanu2033, Dodo Spartanu, Danyboy26, Lorenzocafedelmar, Deceneu, eterya, isolde, gadanmar, Al-capone, Make31, Yyna, M Robert, Lampropeltis Getulus, Checkout449..
Am lasat treburi netermiate si mesaje fara raspuns.. Pentru orice problema in legatura cu tribul IMMO, Trufe, isi ia angajamentul sa va raspunda..
Va doresc succes!
Ultima editare de un moderator: