DeletedUser
ink 5 minute si iese nucleara :X:X:X:X
voiam sa fie o surpriza...da dak tot ai spus hai k o dau
P.S: sper k v-ati pregatit buncarele antiatomice
ink 5 minute si iese nucleara :X:X:X:X
voiam sa fie o surpriza...da dak tot ai spus hai k o dau
P.S: sper k v-ati pregatit buncarele antiatomice
imi cer scuze (((( hmmm...cum adik o dai..?? sper sa nu fie...=))=))=))
gata... prea multa imaginatie strica...
giba astãzi la ora 16:53
hmm..ce cod de semne ai
xx--pyca--xx astãzi la ora 15:43
eu le am pe mouse`... *_*
giba astãzi la ora 15:18
ce inseamna semnele alea?...eu nu le am tast
xx--pyca--xx astãzi la ora 15:16
cn `esti? ^_^
giba astãzi la ora 15:12
xx--pyca--xx astãzi la ora 15:11
wtf ? ^_^
giba astãzi la ora 15:11
hello
deci am inteles tot...mai putin partea de inceput =))
suferint`o a spus:dyabIo astãzi la ora 15:57
da suferi , ma ataci de acuma ? , nu mai poti de atatia oameni de lupta si ma ataci , lasa ca vedem noi cand ne mai dezvoltam
rianam a spus:iata ce mesaj am primit:
u chiar nai ce face mai bun decat sa ma ataci pe mene ? iti spun ca mai am 10 sate pe continentul asta shi dak vreau te fac praf poti sami farmi u satul asta da dupa poti deja sa te consideri ca shi invins
si a atacat[player]triburik[/player] ,sper ca am retinut bine numele acestui triburici.
Pai de ce sa se intereseze daca i i spunem noi !!
Magaziei nivel 30 , o umplii ...si "poc" apare lunetistii dupa stegulete .
Doar ca trebuie sa ne anunte pe forum cand s a umplut magazia , ca nu l credem pe cuvant !
intrebare: daca ai lunetisti, armatele inamice mai ajung pana in sat sa apara bulinutze verzi sau galbene in rapoarte? sau is doborate din mers? poate inainte sa iasa din satul advers daca acesta este in patratzelu tau...
de fapt e cerc...
circular adica?
intrebare: daca ai lunetisti, armatele inamice mai ajung pana in sat sa apara bulinutze verzi sau galbene in rapoarte? sau is doborate din mers? poate inainte sa iasa din satul advers daca acesta este in patratzelu tau...
1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membrii de varste diferite si a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori apar intrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".
BlooM, eo zic ca si el merita pentru asta... 5 puncte...
la cate puncte se da premium?