DeletedUser
N-ai prea prins apropoul.... daca e asa, e clar ca mesajul e FOARTE on-topic
(dar nu vei prinde nici acum apropoul)
(dar nu vei prinde nici acum apropoul)
2.2. Va rugam sa postati raspunsuri care au legatura cu topicul. Daca nu puteti oferi un raspuns potrivit cu topicul este mai bine sa nu postati nimic. Acest lucru este in special valabil in cazul posturilor foarte scurte si fara relevanta.
Dromihetex astăzi la ora 19:36
Salut,
Puteati sa trimiti trupele alea acasa daca tot te-ai mutat de la noi!
Bafta,
CD
Am fost facut in multe feluri, dar naspa niciodata
burg00a în data de 22.04. la ora 16:26
)) pai daca nu stii cu cine stai de vorba, interesant ca si master a vrut sa vorbim ceva cu mine, aveti voi ceva in cap
cgal în data de 22.04. la ora 16:25
daca asa incepi o discutie mai bine nu merci. bye bye.
burg00a în data de 22.04. la ora 16:24
) marius20081 hai sa vorba viteazule
cgal în data de 22.04. la ora 16:15
Am inteles ca esti unul dintre putinii jucatori activi de pe granita asta de aici, da si mie un id de mess sa discutam putin.
GabbY-Ghost în data de 22.04. la ora 00:13
Salutare, am ceva care s-ar putea sa te intereseze. Nu pot sa scriu aici pentru ca cineva ne vegheaza, lasa-mi id-ul tau de mess si facem o afacere. Putem uita de ce a fost in trecut, cand avem aceleasi obiective.
Acorda-mi cateva zeci de minute pe mess, sa te lamuresc, daca nu esti de acord, ai ignore la setari, imi poti da oricand
Seara buna !
mafia11chat în data de 22.04. la ora 01:15
nu prea dau eu ignore hai sa ** ) porc ) marius20081
mafia11chat în data de 22.04. la ora 01:16
e acuma dormi )
mafia11chat în data de 22.04. la ora 01:22
bine omule, ** maine, totusi poti sa mi dai add ca cine stie poate mai sunt pe mes )
GabbY-Ghost în data de 22.04. la ora 01:25
porc ? )
mafia11chat în data de 22.04. la ora 01:41
hai pe mes
mafia11chat în data de 22.04. la ora 01:42
porcusor de guinea atunci )
mafia11chat în data de 22.04. la ora 01:45
gata, tot asa ai ramas, ** maine
GabbY-Ghost în data de 22.04. la ora 10:38
lasa, m-am razgandit
Eu în data de 09.04. la ora 20:57
N-o să pot, îmi pare rău că o să fii blocat. Stai bine cu celălalt cont în TRX? N-o să-l mai ai. Ţi-am zis, nu ţi-ai găsit omul cu care să glumeşti.
mafia11chat în data de 09.04. la ora 20:59
ce cont? )
Eu în data de 09.04. la ora 21:01
Ştii tu mai bine. Vedem imediat
mafia11chat în data de 09.04. la ora 21:02
vedem, nu ti fa probleme, ca sunt sitter )(by DFA1:a se observa că ştie despre ce vorbesc şi ştie situaţia lui burg00a) ce credeai ca joc pe mai multe conturi? e la cineva )
Eu în data de 09.04. la ora 21:03
E la cineva? Nicio problemă. Nu ai voie să cedezi contul. Tocmai te-ai dat singur de gol. O seară plăcută.
TRX - burg00a astăzi la ora 17:50 Citat
hai sa vedem care se descurca
www.chesscube.com cine stie sah si crede ca mi poate face fata ) atentie, doar cei care cred ca stiu destul de bine, sa mi dea mesaj pe privat sau sa mi dea acolo add mafia11chat la friend si jucam, sa vedem pe care l tine, da sa ma anuntati aici ca sa putem juca, astept provocari
totusi, eu singur, voi toti, eu inca mai sunt, va roade tare este? ) si o sa vedem ce va face trx, nu i problema mea, eu sunt doar diplomat ) in academie , totusi