DeletedUser6843

aztecul scria interesant , etc .
Dap , aztecul scria interesant , poate prea elevat pentru je
Eu ma mir cum se pot deschide astfel de topicuri de plictiseala , poate ca si eu si altii ma simt ofensat ca trebuie sa citesc postarile lui x sau ale lui y , dar ce sa fac le evit .
Topic deschis si la " Forum principal",(http://forum.triburile.ro/showthread.php?t=33922 apai si voi moderatorii incepeti sa fiti de vina , ca lasati "idei principale" ale jocului "pa spam" ,nea moderatorii eu acu 2 ani cand faceam un post consecutiv fara ca cineva sa imi dea reply luam warn , faceam asta de 2 ori luam ban.
Eu m-as bucura ca pe fiecare lume acolo unde nu este "spam" si se face off-topic in prostie , repet in prostie , sa se dea warn si apoi BAN , nu conteaza cine sa fie , NU SE MAI VORBESTE DE TRIBURILE D-LOR MODERATORI , toti o ard aiurea!
Faceti ceva cu treaba asta , daca nu vreti sa faceti un trivia 98% baieti 1% fete si 1% baieti cu nick de feta , aici trebe facut ceva.
Faceti si voi ceva macar in privinta asta si nu ne mai tratati ca si guvernu cu promisiuni desarte sau ca si cu munca la patron cu amanat aiurea , daca faceti macar atat eu zic ca va spalati "pacatele" !
Daca o sa faceti un sondaj pe 90% nu ii intereseaza numere de loto , cine e deasupra , cine e dedesubt , baieti contra fete , moderatoru da sau nu sau mai stiu eu ce ! alo! gara?! faceti topicuri care au legatura cu jocu nu cu destrabalare aiurea!!!!!!
Eu nu mai ma joc , dar as vrea sa mai citesc despre joc , nu "Recunoasteti Filmul", eu am citit de la off-topic Madalin si scoala N00bilor si m-am uitat la poze.
Daca nu sunteti in stare , renuntati si voi ca si altii ca nu este greu pana la urma asta inseamna sa faceti pe un forum triburile , nu topicuri "interviuri cu x sau y" , apoi topic "intrebari pentru x sau y" , alt topic "discutii interviu x sau y"
Opriti spam-ul la discutii despre joc si lasati spam la spam!
Daca am aberat sa imi dati BAN(vreo 2 saptamani)!!!
nb
peseu : sunt agramat , alea , alea , bla bla