Intreb si eu, in costum de trening : Moderatori salvati forumul! ... De cine ???
- inainte erau topicuri care contineau diplomatiile triburilor , macar cele din top 5 , este prea mult?
(daca apare ca tribul x este in razboi cu tribul y , este mult mai usor sa se faca spam bazat pe joc / nu cu presupuneri de 2 lei)
acest lucru trebuie sa il faceti voi moderatorilor sau nu stiu cine ar mai trebui.
-sa se faca print screen-uri cu harta in fiecare zi si facut un .gif macar odata pe luna , sa se observe ce triburi au ramas , care au disparut .
- voi nu observati ca inainte se faceau topicuri cu anunturi din partea triburilor pe forum , iar acum deschide topic unu si intreaba cu ce sa farmeze si daca da inceput nou ce zona ar trebui sa aleaga?!
- pe topicul aferent fiecarei lumi , ar trebui cate o chestie dinaia wiki , cateva tutoriale si intrebari de la incepatori (nu numai cei din triburi sa isi bata capul cu ei) , raspunde un senior member sau un nea' cutare la misto ii dai ban direct macar pe acest tip de topic.
- sa va uitati pe lumile de abia incepute ce topicuri sunt , majoritatea ca isi cere x scuze , "sal" , "buna" , "cel mai mare trib?!"(ca ce?)
Vrei interviu Radule ? Filmat il facem, sa fie in premiera
)
Idei noi!!! eu astept interviul cu Radu
) (sper sa aive la gat cele 40 de cupe de la nemti , altfel noooo)
@ tzepes , toti trebuie sa faca acest lucru nu numai x sau y , te cam contrazici in ceea ce spui.
@ Leif cel Fericit cum nici tie nu iti plac unele topicuri , asa nu imi plac nici mie , am inteles si eu ce inseamna off-topic(sa delireze toata lumea ) si nu sunt impotriva la off-topic , dar nici acolo nu mai posteaza lumea! De ce? Prea multe topicuri , prea multa dezordine si acolo
@ aldana , mi-ai sters o postare pentru ca nu aveai reply daca nu ma insel , dar nu este acest lucru relevant.
Nu mai ma joc , asa si?Nu mai am voie sa citesc forumul?Nu mai am dreptul la pareri , poate ca o sa mai ma joc candva , poate ca mai tin cate un sitter si habar nu am cine poate sa mi-o traga de pe harta.
Stiu ca am de ales ce sa fac si asta inseamna ca am si pareri bla bla
@ jimmymacel , asta nu e topic de spam ,mai ai cont si din 2008 ..
@ spawn15 , 30 de useri activi , 10 , 200 , nu este relevant , hai sa facem spam la spam si triburile la triburile.
@ coca24 , am spus sa se faca topic pentru incepatori si pe lumile noi incepute , a scazut trebuie sa asteptam si "rezolvari" , vor veni?!
@cristian ciura octav , michelle2007 , @rhadookoo , coca24
@GabbY-Ghost , ce naiba mai pica de la varf? eu unul sunt satul de promisiuni desarte ,macar sa incepem cu forumul , ar fi un prim pas , macar sa vedeti ca NOUA INCA NE MAI PASA!
@mine imi e greu sa cred ca o sa se faca ce doresti
peseu: nu am nimic cu nici un moderator (pe toti ii iubesc ) , dar daca o sa pierdeti o zi din viata voastra faceti forumul asta brici , daca nu va pasa aia e.
Apoi va este si voua mult mai usor , eram si "moderator" intr-un trib de 1.200 de persoane si alt trib cu "familie" care avea tot atatia la un loc , dar nu se posta aiurea , numai asa scapi de dureri de cap.
hai ca ma striga mama ca mi-a fiert lapticu....
@rhadookoo, a fatat oaia la tara)