DeletedUser43824
Se numeste propaganda
si praf...am facut pe cine am vrut 
de demonstrat am demonstrat cat am jucat , dar degeaba continui cand nu mai ai asteptari , cand altii pierd sate in spatele tau in timp ce tu faci split cu atac , sa tii ce se mai poate numi o granita deoarece unii asa zisi colegi, pur si simplu nu au timp sa trimita aparare pentru ca ..nu au timp
. Degeaba mai joci atunci cand adevaratii prieteni devin barbare sau te trezesti cu un mesaj gen : salut frate uite parola..stii eu nu mai am timp de joc, fa tu ce vrei cu contu' ( dar tu nu sti cum e pentru ca nu prea poti sa ai prieteni cu incompetenta ta sociala ) dar degeaba incerc sa-ti explic , tu inca mai lupti cu conturi fantoma din dw si te bati cu caramida in piept ca stai alaturi de corli tipic noobilor ca tine .
de demonstrat am demonstrat cat am jucat , dar degeaba continui cand nu mai ai asteptari , cand altii pierd sate in spatele tau in timp ce tu faci split cu atac , sa tii ce se mai poate numi o granita deoarece unii asa zisi colegi, pur si simplu nu au timp sa trimita aparare pentru ca ..nu au timp