DeletedUser47474
Sa spunem ... Pot spune si eu acelasi lucru ... Dar as ramane cu spusul ... Cum vei ramane tu pe lumea asta))
Poti ? Nu cred. Deci tu ramai cu spusul nu eu. Poate nici nu joc aici sau poate da, la asta te-ai gandit ?
Sa spunem ... Pot spune si eu acelasi lucru ... Dar as ramane cu spusul ... Cum vei ramane tu pe lumea asta))
Mai bine put a interne decat sa put a ce puti tu. Eu ma pot trata dar tu nu
Sa spunem ca unele lumi inchise unde tu nu apucai mai mult de un sat ?!![]()
Pot ? Normal ca pot ... Sunt doar niste vorbe ca fapte mai putine ... Daca joci , ti-e frica sa spui cine esti (sau rusine?) ... Daca nu joci , esti doar un mancator de stii tu mai bine ce)
Dom'le bagator de seama, eu put a om cu coloana vertebrala, si nu am de ce sa ma tratez...pe cand tu...saracu![]()
Pai ma prietenas , eu nu zic , deci nu mint ... Dar tu zici fara sa aduci dovezi ... Cum stam cu mancatul ?![]()
Scuzele mele , am uitat sa pun ghilimele) ... Asa spun la ciobanasi
... Si daca nu trebuie sa-mi demonstrezi mie , nu crezi ca ar fi normal sa nu-mi spui asa ceva ? Pentru mine e treaba aia mare cu mancatul , dar daca iti place asa mult mananca acum ... Pot sa te las sa mori de foame ? Nu pot , mi-e mila , domnule bogat
)
Pe lumea 47 , daca tot suntem la rubrica asta hai sa incercam aici ... Incearca sa ma dai afara(cred ca ti-am cerut prea mult , mai incerc?)
Asa ma, tu erai ala cu fermele)
Ia zi, ce-ti mai dam jos ?
Cladirea e la 1, ferma la 1, ce sa dam ? ia zi, ce mina o vrei jos ?)
Vai , stii cat imi pasa ? Nu vrei sa stii ... Oricum toti va duceti la margine , asa ca putin conteaza cine esti tu , ca oricum te numeri printre ei... De ce alta lume si nu asta ? Pentru ca ai pierdut deja ? Asta consideri dupa o luna de razboi ? (welcome to hall of shame)
dati tot jos ca de innobilat nu puteti
Atunci ce dracu cauti aici ? Da-i drumu ciobanas si asteapta lume de oieri ca "miei" stii tu ce))
@Zealot - da nici nu vrem satele tale, vrem doar sa facem o mare de sate de 26 de puncte
@dark avenger si tu esti ca ala de a fost in FAME cu casa in ibitza si femeie fotomodel ? Ala de se lauda ca ma cauta, sa-i dau IP-ul si ma gaseste el si la telefon plangea ?))) Sau cum esti tu ?
Ia zi-ne, ce mai ai, pe langa case inchiriate ?
Ceva neuroni sa-ti inchiriezi nu gasesti ?
![]()
)
Cat despre joc, se numeste triburile, daca vrei sa joci 1 vs 1 du-te si apuca-te de supermario, poate acolo reusesti sa joci 1 vs 1 cu cineva ca de triburi ne-am convins, tu faci si dregi si de 10 ore tot nu esti in stare sa-ti spui numele din joc. Hai ca-ti dau eu un cont de aproape 200 sate in NW si te las sa te bati singur cu obitoo, te tine ?![]()