Daca te-as baga in seama ti-as da valoare)) dar nu-ti dau,doar spun ca nu e frumos sa vorbesti despre o lume in care ai fost 0...eu am vorbit si aiurea dar macar am jucat! Tu doar ai fost dresat pe 53 nu ai participat la castigarea lumii
Daca te-as baga in seama ti-as da valoare)) dar nu-ti dau,doar spun ca nu e frumos sa vorbesti despre o lume in care ai fost 0...eu am vorbit si aiurea dar macar am jucat! Tu doar ai fost dresat pe 53 nu ai participat la castigarea lumii
La ce amenintari subtile are la adresa ta micul inactiv...Nu cred)
#fortzagentle
#coalițiapentrufamilie
#devilbatetot
#ostatuiepentrudevilvărog
E pe val, face show, păcat că e tare-n gură doar la final de lume după ce i-au jucat alții lumea.
![]()
Visezi cu ochii deschisi. Nu uita ca tot noi v-am invatat cum sa inchide lumea altfel va mancati intre voi pana aflati cum.Multumim, asa da. Ne-ati invatat asta, noi v-am invatat restul.)
Care „noi”, boss? nu te-au extrădat frații tăi de backstab?Multumim, asa da. Ne-ati invatat asta, noi v-am invatat restul.)
Bai...dar nu va doare , bai?
Si te mai miri ca astia ca ei conduc Romanica?
Iar te'ai trezit sa iti versi frustrarile din viata reala aici pe joc? Ciudat cum esti singurul de la voi care o face. Cauta bloguri cu tema politica si mai invata ceva. Nu iti e plina sacosa cu ulei de la psd? Au sa fie alegeri, poti iesi iar la strans.
Felicitari colegilor din Gentle pentru castigarea lumii. Felicitari si celor din green ca au facut jocul mai frumos. Multumesc lui Zeus, Tache si Vimana, care in ciuda faptului ca am fost inamici pe harta, au stiut sa poarte un dialog mai mult decat civilizat si respectuos. Va doresc tuturor sa aveti parte de tot ce e mai bun in lumea asta. Mult succes in tot ceea ce faceti si multa sanatate!