naercis : Te-ai ocupat de granita cu IMMO? Cand? Nu-mi aduc aminte!
Mda, se pare ca uiti destul de repede, desi sunt convins ca ti-am mai zis pe aici cand, si daca nu ma insel sti foarte bine cand... sau a, poate nu iti mai amintesti ca erai in perioada accea in care nu stiai daca mai revi, sau atunci tot tu te ocupai de granita.Sebi, am impresia ca uiti de la mana pana la gura ce zici. Parca ai zis ca nu aveai abilitati de conducator, si sa sti ca m-am bucurat cand ai zis asta pentru ca nu numai ca nu aveai, dar ai fost si "bata" la asta.A organiza 2-3 atacuri razlete cu 2-3 colegi nu inseamna ca esti conducator.Iar daca ai ales sa iti ridici in slavi contul nu mai trebuia sa iei functie de conducere.
Da maestre, m-am ocupat, in ultima perioada RF cand voi erati in abandon deja, si tu si Traianuss, si sitterele voastre, destul de multe, vreo 5 (danvig, motorolav360, Redbelly si cine mai era), si Danvera, care a dat stergere.Cine crezi tu maestre ca a impulsionat acei blamati pe care ii invinovatesti ca au sustinut razboiul cu ZARG sa revina din sud, de pe K83 pe K52-53?Te pomenesti ca nimeni, sau tu? Nu dragule, eu, eu am avut grija sa se faca impartirea pe K-uri (pentru ca la dimensiunea RF doar asa se putea conduce,forma de organizare care a functionat cateva luni), eu am avut grija ca in acel timp fiecare jucator de pe granita (K40,41,52,53) sa primeasca cateva ferme de sprijin, si nu doar "unii" cum cereati voi, eu am avut grija sa se gaseasca si sa se calculeze satele de tranzit pentru colegii care se mutau din sudul indepartat (si astea se vad si acum pe harta smechere, asa ca nu ma poti contrazice), si eu am avut nopti nedormite ca pierderile sitterelor voastre sa fie cat mai mici pana satele sa ajunga in posesia jucatorilor din tribul nostru (respectiv impartirea satelor lui REDBELLY si TRAIANUSS), aici sa nu mai vorbim de Danvera, care a zis ca el nu poate sa faca asa o onoare tribului sa lase satele si a dat stergere "sa lupte pentru ele cine le vrea" (ha maestrilor, ma pricep sa va descriu?astia sunteti, nu va mai dati grandomani si vedete).
De fapt stai... ca parca stiu ceva ai luat tot sprijinul din k51;k52 si l-ai dus in granita cu zarg! Stii de ce a renuntat danvera si traianuss? Pentru ca am cerut 3 k-uri sa fie rezervate razboiului cu IMMO si cand am luat la verificari playeri de acolo aveau tot sprijinul trimis pe granita cu zarg.... Apoi cand intr-un final au retras a tradat poda si a adus IMMO in k51,k52! Plus certurile din trib si inconstienta unora...!
Ce iti amintesti mai maestre?Bineinteles ca toti avea sprijin trimis in Sud, pentru ca era singurul razboi de care se ocupa cineva, si anume eu, cel care le trimiteam mesaje, stateam de vorba cu ei, le explicam ce trebuie sa trimita, cui si unde.Deaceea aveau sprijin trimis, nu ceream in calitate de lider, cum faceai tu sa mi se blindeze satele, fara sa imi dau interesul pentru altii, sau macar pentru mine. Si nu uita, GW purta razboi cu IMMO, WRATH cu ZARG, bineinteles ca pe K50-51,61-62 gaseai trupele trimise pe granita ZARG pentru ca a acolo se afla vechiul WRATH si majoritatea erau indrumati de mine inca demult inainte de a sti tu cum se fac lucrurile in granita cu ZARG.Asa ca ciocul mic te rog (si nu e o jignire). Ti-am dat acordul sa retragi sprijinul, aveai la dispozitie 3-4 K-uri, adica undeva la 7-8000 de ferme, ce ai fi vrut maestre, sa ti le si trimit eu inapoi? Si bineinteles ca nu vezi ca aveati pe vremea aceea jumatate de K granita cu IMMO, iar eu aveam in grija o granita de 4 K-uri cu ZARG, nu ti se pare logic sa fi dispus de mai mult sprijin?Dar e vina mea si ca tu ai dormit si eu imi bateam capul sa organizez apararea unor colegi, nu?
Eu va stiu cine sunteti, si tu si Traianuss si Danvera.Bineinteles ca m-am opus sa vindeti 7000 de sate gratuit ZARG doar ca sa va fie aliati si sa va dea sa papati cateva ferme de aparare dupa care tanjeati.Bineinteles ca m-am opus cand 80% din membri tribului au votat ca NU doresc incetarea razboiului cu ZARG.Bineinteles ca nu am fist deacord sa imi vand tribul pe promisiuni.
Si ma rog de ce maestrilor Sebi si Danvera sa fiu penibil si ridicol?Ca am curajul sa va zic realitatea cum a fost si nu sa va injur de fiecare data cand va vad pentru cele facute?
Precizez ca totul a mers prost in WRATH, RF si =1= din cauza maestrului Hades, cel care oprea orice era productiv sa nu scape din mana puterea, la fel cum a distrus si =1= cand a vazut ca a pierdut-o.Daca se mergea pe un plan bun se puteau obtine rezultate si acolo.
ZANZI, da asa e am pierdut satele acelea catre dani33, poate este cea mai mare pierdere a mea.Oricare avem cresteri si descresteri, atat ca pe mine descresterile m-au ambitionat, si aproape ca mi-au triplat contul.Asa ca la mai multe!