Cred ca suntem cu totii de acord ca G~S~K e controlat de G~E,si ca nimeni nu are timp de tribul ala
Cred ca suntem cu totii de acord ca G~S~K e controlat de G~E,si ca nimeni nu are timp de tribul ala
daca avem o granita usoara este meritul nostru pentru ca am stiut sa scoatem jucatorii care impulsionau tribul advers.daca stii cum..fa si tu astadaca nu..priveste-ne si invata
doar ca G~E~K/G~S~K n-a fost in stare de la inceput sa se organizeze,mari merite
A se observa diferenta,ca va bateti cu jucatori care nu exista
doar ca G~E~K/G~S~K n-a fost in stare de la inceput sa se organizeze,mari merite
Probabil interlocutorii tai nu stiu cine esti tu de fapt!!! Un techea-berchea care tocmai a tradat tribul sub umbra caruia a stat multa vreme si care acum vine si-si da aere de vedeta (si-a gasit si cu cine!!!) Ne explica noua, celor care au avut si vor avea un cuvant de spus pe acest joc si nu prin mizerii, tradari si alte bazaconii!!!
pune careva niste statistici de final pe topicul asta???