DeletedUser
Am fost online apoi mi-a dat o eroare si spune ca nu gaseste serverul.
Chiar si daca dau login din nou.
Chiar si daca dau login din nou.
trebuie sa am lvl 2 sa aflu info despre cladiri sau lvl 3 sa aflu info despre trupe in miscare.... Puteti sa rectificati conditiile in care se obtin informatiile avand in vedere ca spioni lvl 2 si 3 nu sunt accesibli?Ajutor > Sistemul de lupta În momentul în care se întoarce un spion, poate da informaþii despre puterea trupelor duºmane. Aceastã informaþie se poate obþine ºi prin atacuri împotriva satelor duºmane, dacã puterea de luptã proprie este cel puþin pe jumãtate atât de mare ca cea duºmanã.
Dacã trãiesc cel putin 50% ºi dezvoltarea spionilor în fierãrie este la nivelul 1, primeºti un raport despre materiile prime ale duºmanului. Supravieþuiesc 70% ºi toþi spionii sunt deja la nivelul 2, primeºti informaþii despre clãdiri ºi nivelul de construcþie al acestora. Dacã supravieþuiesc 90% din spioni care se aflã deja la nivelul 3 de dezvoltare, afli care din trupele satului atacat sunt stationate în afara satului ºi care sunt pe drum.
da .. dar observati ce tacuti sunt moderatorii .. nu comenteaza nimik cand nu merge serverul .. dar in resty fac mai mult spam decat toti useri