DeletedUser46275
voua va merge jocul?
ca la mine se incarca in 2 ore ... o pagina am pierdut si 10 pp-uri aiurea...
ca la mine se incarca in 2 ore ... o pagina am pierdut si 10 pp-uri aiurea...
sunt si pe acolo ceva probleme, din pacate.Nu cred ca o sa se rezolve... eu o sa-mi dau telefonul cu Android pe unul cu IOS ca acolo nu aveam probleme asa mari
Inseamna ca au contractori dar nu e clar cine le faceAm vrut sa zic ca nu Inno dezvolta aplicatiile in sine, acolo se ocupa altii...La Apple e clar cine le face, dar la Android...sigur, Google e basic, dar fiecare telefon are softul lui customizat. De aici si problemele, zic eu, din ce am vazut la raportari ( nu doar de la noi ), cele mai mari probleme apar pe platformele Samsung, nu vreau sa fac contra-reclama, e vorba strict statistic. E adevarat ca majoritatea au Samsung ca device mobil ( tableta sau telefon ), eu am facut ceva teste cu telefonul "din dotare" si merge aplicatia destul de bine, acceptabil ( nu am Samsung ).
Ce browser folosesti?Salut,
Pot accesa ajutor, forum, dar am o problema: nu pot accesa www.triburile.ro . Se incarca apoi apare "This site cant be reached" . Nu stiu de la ce poate fi, deoarece in urma cu 20 minute imi mergea si deodata nu mi-a mai mers.