Scheisse. Thread geschlossen!
Mi se pare mie sau orice newbie trebuie sa scrie despre mine?
*laughs*
Jumatate din playerii de pe .ro ma cunosc? Of of of. Au fost 2 ani de cand am scris "Yobaxter are nevoie de ajutor" si tot mai sunt bazait la cap cu povesti d-astea.
A da. I'm not gone. Citesc forumul in fiecare zi :T
Voi ma cunoasteti ca n00b total si aia de pe .net ca un n00b total.
Adica, acelasi lucru?
Of of of. *grabs new shiny iMac* Credeati ca scapati repede de mine?
I guess you want a forum flame fight, eh? (nu zic asta in romaneste, strica farmecul ^_^)
Awwww.
Eh? Ce crezi?
Mie imi place da acu' ii vad pe-astia cu comentarii. Ma transform acum in Chuck Norris si va omor pe toti. -.- Just kidding.
Trebuie sa administrez o chestie, so be right back. Or not. E cam noapte si ma doare capu'. :T
Madaline, trebuie sa recunosc ca dintre toti jucatorii pe care i-am intalnit de-a lungul anilor in comunitatea asta, tu esti cel care mi-a ridicat cele mai multe semne de intrebare.
Acum ceva vreme, cand erai bataia de joc a forumului, te purtai ca un copil downian cu exces de Bonibon. Ai disparut, ai reaparut, iar ai disparut si tot asa. Te-ai fluturat in lung si-n lat cu marile tale realizari pe .net. Ai deschis topicuri aiurea si te-ai balanganit la populatie, doar doar de n-o uita cineva de tine. Ai vrut sa ramai in atentia tuturor cu pretul de a fi penibil. Iar acum incerci sa stergi totu' dintr-o miscare, promitandu-ne "marea surpriza".
Ca o sa fie un joc, un site, un cont pe hi5 cu tine stand cracit si cu ochelarii de soare pe nas, nu ma intereseaza.
O singura chestie ma intreb: Nu ti-a ajuns?