micuta sirena în data de 05.08. la ora 23:08
donsoara ......... mon chevalier . se traduce in " fotoliul meu " .....nu ca ar fi altceva acest mare analfabet dar totusi tind sa cred ca un fotoliu are un neuron in plus fata de amaratu asta ...
edy19 în data de 05.08. la ora 23:22
ai chef de discutii? si ti-ai ales cu mine?
micuta sirena în data de 06.08. la ora 00:00
nu iubire ...ma uitam si eu pe profilul amaratului asta si te-am gasit pe tine ... un fel de " isolda" de " billy jean" dar intr-un stil ceva mai avangardist
)))))
edy19 în data de 06.08. la ora 00:02
te rog pastreaza pt tine comentariile de genul asta.
daca ai de gand sa-mi **, te astept...dar o facem civilizat. fara alte referiri sau conotatii.
daca nu, asta e...
micuta sirena în data de 06.08. la ora 00:11
iubire, eu nu pot sa discut decat civilizat .... nu imi permite educatia si cultura sa fiu altfel !
edy19 în data de 06.08. la ora 00:13
perfect atunci.
dupa primul asalt nu mi-ai lasat impresia asta.
si spune-mi...sunt iubirea ta?
Vaisiamar....si te mai lauzi ca ai si nevasta....
Daca ai ajuns sa vorbesti asa cu toata lumea inseamna ca ai o problema mare fara cale de vindecare.
Vi aici si ne iei cu lantul trofic si fraze din integrame... cu alte vrajeli...dar persoanele cu un nivel mediu sau mai mare de inteligenta isi da seama de prostiile pe care le spui.
Tu ai priza doar la cei mai "stramti" deoarece chiar cred in cuvintele tale deoarece nu stiu despre ce este vorba.
Pun pariu ca esti un persoana nerealizata profesional (ce crezi tu ca poti..si ce esti) ... si tinzi sa crezi ca ai fi putut mai mult, dar iti spun ca nu e cazul la tine.
Esti prea disproportionat analizand fiecare element ce te caracterizeaza.
Esti un fel de Robert Nita ... SUNT BUN..DAR NU MA VEDE NIMENI
).