DeletedUser11086
) hai ca mai facut sa rad pe bune dar mesajul de la intemeietorul academiei sau ce este el este cam comic ... si el .
Ok, scuze mai fac si eu greseli de gramatica, scuze ca am zis topic inchis, din obisnuinta, ok, merci pentru lamurire, nu va fi nici pe departe un razboi mondial( la ce razboaie am vazut eu pe german, nu mai conteaza) da va curge multa apa in dambovita, si DA, fie ca cel mai bun sa castige asa e ok?
Ok, da ai intarziat acum mai is acolo doar de curiozitate!si is pe contul fratelui, sireeh.da daca mai gasesti pe una yonela de 7.000.000 sau mai mult, sa o intrebi.
deja imi place topicul asta
poate se mai bag niste triburi si chiar va fi un razboi mondial??
se pare ca le e cam frica la copilasii din T D Ssalut a spus:Z3nr0T0xic astăzi la ora 12:40
Vreu sa te intreb si eu daca ne declarati razboi noua fiindca din vorbele lui [player]raduh[/player] cam asta iese si vreau si eu sa stiu de ce ii ajutati ... daca ii ajutati ...
Cu stiam si respect [player]Z3nr0t0xic[/player]!
ok raduh dar u ce Nick ai in jok tot asa???
s-a mai zis asta blestemat,ca nu poate fi vorba de un razboi mondial in acest stadiu,dar oamenii astia tin mortis sa se certe,ma intreb cand pun o statistica daca tot e razboi,sa vedem si noi care e treaba