Acestea sunt vorbele lui @yo beau iar fiindca el nu poate intra pe forum
asa ca voi posta eu pentru el
Din pacate eu nu pot sa ma loghez pe cont ca intotdeauna imi da
arola gresita pe pe PC meu,dar daca intru din alta parte merge... de aceea rog pe colegul meu sa posteze aici ceva...
Raduh - din prostia ta ca ai inceput sa jignesti tribul, tot tu te'ai facut de ras pentru ca motivul razboiului dat de mine a fost urmatorul: Ai trimis la tot tribul o circulara in care spuneai ca yo beau iar (adica eu} este cel mai mare nesimtit si altele, pe deasupra ai facut TOT tribul T D S nesimtit...
Ti'am zis ca daca nu iti retragi acuzatiile voi declara razboi in 24 de ore... bineinteles... pe privat ai inceput sa faci gura si mai mare dar nu vreau sa postez pe extern ca te fac de ras si ami rau decat te'ai facut singur pentru un copil de 25 de ani....scuze... am zis copil ?
) barbat vroiam sa spun
furty - pana acum toti care au discutat cu el sunt nesimtiti... n'ai cu cine ma... n'ai cu cine... niste nesimtiti !!!
Din toate diplomatiile tribului USW , adica o gramada... i'a luat pe tot la rand sa se milogeasca de ei sa declare razboi tribului meu si a reusit pe cativa sa ii corupa.... adica doar triburi pline de noobi si cu intemeietori care habar nu au motivele unui razboi...
Cel mai tare trib care ne'a declarat razboi este academia tribului ~EI~ mai exact tribul ~EI~P ... nici decum tribul mare cum spune el in primul post...dar in fine ... chair daca declarau si tribul mare era degeaba....uitati motiv sa rade'ti cu lacrimi...
nici nu m'am chinuit sa ii trec la inamici ca nu are rost... chiar daca ei ne au deja
Acum sunt curios cat o sa il pupe in fund pe intemeietorul tribului BURN sa se alieze impotriva noastra... toata alianta formata din 5 triburi va pica in mai putin de 2 luni... Daca BURN se aliaza cu noi timpul va scadea la o luna cu siguranta...
Avem destule razboaie putin sub 10 , si nu ne temem de nici unul... sunt toti o adunatura de noobi... (in termenii lui raduh "nesimtit" , un cuvant foarte urat.. pfff }
Bafta si respect pentru toti... pacat ca nu pot posta eu aceste lucruri...