cine se plange?
cand lupti,cu un inamic continuu,nu mai ai timp de sate de barbari,abia mai faci innobilari interne.veteranii nu se plang,ei lupta,desi multi au renuntat,este facil sa lupti cateva zile,dar dificil sa lupti luni de zile.eu incerc sa ma pastrez online pentru a duce in continuare acest adevarat razboi,care a facut victime nu ceea ce scriu statisticile oferite de oficiali(mentionez cum iese un jucator din joc,punctele lui,la inamici invinsi dispar,chiar si daca iese din trib,desi apoi revine,am observat asta la daiony,numai el singur are acum 138 milioane,mai mult decat multi jucatori din top 20 la un loc)
cand lupti,nu mai ai pace sa te si poti dezvolta,si nu poti bate taleri,caci refaci armatele,la mine niciodata nu aveam minele in rosu sau sa nu am trupele in refacere pe absolut toate satele.nu stiu cati dintre voi ati facut vreodata fata +300 atacuri full fara sa pierdeti un sat macar.nu stiu care ati avut vreodata 1500 atacuri timp de 8 zile continuu.
pot doar sa spun ca este deja un razboi clasic,si merita felicitari ambele tabere,atat de o parte cat si de cealalta.este un joc frumos,facut de cele 2 echipe,si cand spun echipe,includ aici aliantele si toti cei implicati(inclusiv tradatorii-spioni)
se joaca cu cartile pe fata,atat una,cat si cealalta tabara are in tribul advers informatori valorosi,ceea ce da o si mai mare greutate in a organiza miscari strategice de proportii fara ca ceilalti sa nu afle din timp.
probabil,este razboiul care va continua,si daca vor invinge unii,va fi doar pentru ca ceilalti vor abandona sa mai petreaca mult timp online,nu ca ar fi mai slab pregatiti.
am vazut atacuri la secunda si sprijine de sute de mii per sat,am vazut caderi spectaculoase,si reveniri spectaculoase,DODGE exemplare,dar si innobilari cu doar 2 nobili,fara nimic.echipa m-a facut sa joc si sa doresc in continuare sa joc,si nu regret nimic,desi poate am petrecut un pic cam mult timp eu si prietenii mei tinand granita in nordest cu poate cei mai feroce atacanti de pe L6,si nu vreau sa jignesc pe nimeni,caci este foarte greu sa fii atacant,si sa stii sa te si aperi totodata.
ce sa mai zic,nu intereseaza poate prea multa lume acest conflict,dar pentru cei interesati,le spun doar ca este departe momentul rezolvarii RAZBOIULUI DE NORD-EST