DeletedUser30525
atunci ce rost are sa pastrati vechiul H daca nu aveti de gand sa reveniti?
cred ca e portita din dos ca sa zic asa, refugiul )
krius, nu te mai consuma atata, mai pune statistici cu sate luate de la inactivi/noobi, noi suntem interesati de activi doar, in speta maram acuma
voi luati sate de la noobi, noi de la jucatori mari care devin mici saracii.. un singur exemplu, ca sunt mai multe: buba huba
o zi buna s-aveti
1. N-ai inteles nimic din ce a scris visina, dar n-ar fi prima data.
2. Te rog sa iti iei postarea si sa o dai jucatorilor tai gen jakjaci, N.Nicu ca sa dau doar 2 exemple sa vedem daca le convine caracterizarea ta. Dar ca de fiecare data orice argument aduceti, il aduceti doar ca sa fie acolo fara sa tineti seama ca de fapt va calcati in picioare jucatorii. Parerea mea e ca va intereseaza doar un anumit grup de jucatori de la voi iar restul sunt de umplutura (noobii cum le spuneti voi dar care va tin granita pe unele parti de harta), altfel nu ati face astfel de afirmatii. Rusinica, rusinica geani sau gasti ca nu mai stiu exact cine posteaza de pe cdef aici. Unde e acuma principiul vostru maret egalitate, fraternitate, egalitate?
Presupun ca s-a pierdut pe drum in cazul unor jucatori si il scoateti in fata doar in mesajele de recrutare. Daca la adresa noastra erau de inteles apelativele voastre, in cazul jucatorilor vostri nu cred ca isi aveau rostul, dar incet incet se dezvaluie adevaratul caracter al conducerii EFU, care ar face si ar spune orice numai sa iasa in fata.
Rusinica, rusinica.
3. Parca nu era organizat pe maram din ce ati spus intr-un post anterior. Acuma sunteti interesati de acest cont. Ciudat dar asta e intelegem si noi mai greu cateodata. Cat despre satele pierdute de maram fii tu linistit ca luam altele cu dobanda. Pana la urma sunt doar sate si pe harta sunt mii.
Stiu ca ai vrea sa ne enervam ca s-au pierdut acolo ceva sate dar uite ca nu o facem. Stiu ca nu intelegi dar daca nu ai facut-o pana acuma nici nu ai sa o faci de acum incolo.
PS: cei doi jucatori mentionati de mine merita tot respectul chiar daca au pierdut sate. Au facut-o luptand pe harta fara sa fie prea mult ajutati de voi (cel putin din ce am vazut pe rapoarte). Chiar daca au fost numiti noobi mai sus de conducerea lor nu merita astfel de apelative.
Cu respect Kampfstier
Ultima editare de un moderator: