Am fost acuzați ca suntem magnați. N-am negat niciodatăAi si statistici? Vreau sa spun, cu cat conduceti depozitul?)))))))))))))))))))))
Supărat? N-am de ce. Așa e natura jocului. Bucuros in schimb ca am pierdut și nu sunt cunoscut ca o scursura sau trădător. Pup pup-Asta ai zis tu acum o luna,erai bucuros ca ai pierdut.E singurul lucru pe care l-ai spui adevarat: "ai pierdut"Am fost acuzați ca suntem magnați. N-am negat niciodată
Diferenta e ca noi stim sa pierdem, si sa felicitam adversarul, pe lumea in cauza, nu e nevoie ca dupa victoria inamicului pe o lume sa-i laudam in continuare, daca circumstantele in care au castigat au fost unele de 3vs1 practic. Acum va oferim sansa sa ne faceti sa va felicitam din nou, make it count.Bineinteles ca singurul lucru adevarat, pentru ca de bucuros,era foarte suparat ca nu se astepta sa piarda, astea sunt cuvintele unuia![]()
Am vazut felicitarile voastre, doar plin de acuzatii de felul in care am castigat si faptul ca noi nu am castigat, ci ati dat voi stergere. Spor si tie!Diferenta e ca noi stim sa pierdem, si sa felicitam adversarul, pe lumea in cauza, nu e nevoie ca dupa victoria inamicului pe o lume sa-i laudam in continuare, daca circumstantele in care au castigat au fost unele de 3vs1 practic. Acum va oferim sansa sa ne faceti sa va felicitam din nou, make it count.
Spor
Nu va mai coborati la statutul de a dialoga cu Dicsie , smecherul cartierului , om ce traieste doar in viata virtuala.Am vazut felicitarile voastre, doar plin de acuzatii de felul in care am castigat si faptul ca noi nu am castigat, ci ati dat voi stergere. Spor si tie!
Eu nu imi amintesc 3vs1?! De unde atata vrajala ? Harta era impartita in 4.Diferenta e ca noi stim sa pierdem, si sa felicitam adversarul, pe lumea in cauza, nu e nevoie ca dupa victoria inamicului pe o lume sa-i laudam in continuare, daca circumstantele in care au castigat au fost unele de 3vs1 practic. Acum va oferim sansa sa ne faceti sa va felicitam din nou, make it count.
Spor
au intrat langa noi ca ii ajuta green si green inca ii ustura la cat de adanc le-am dat))))))
2k vs 1 sau 3k vs 1, cam atat si doar asa stiti voi sa dati. Am zis dati, nu si bine.au intrat langa noi ca ii ajuta green si green inca ii ustura la cat de adanc le-am dat))))))
Sa iti aduc aminte de lumea L60 ... 5 zile cu protectie cu tot... atat ati reusit.
BTW ... deja iti tremura chilotii si nici nu suntem cu efectiv complet.
59Green 5.433 5.433 21 259 21 259
nu stiu ce s-a intamplat acolo...eu am jucat cu dt la inceput pentru-ca nu am vrut sa joc cu anusha sti doarsi da imi tremura chilotii,mai ales ca esti langa mine,o sa joc la pp sa le scot pe cele 400 care le-am bagat pana acum
)
2k vs 1 sau 3k vs 1, cam atat si doar asa stiti voi sa dati. Am zis dati, nu si bine.