Pacat ca nu suntem mai aproape pe harta, sa ne putem scoate ochii din primele zile
Asta chiar e tare. Pai in primele zile are protectie si cand ramane fara protectie o sa aiba zid si probabil o sa te lase sa te bati putin cu zidul lui, mai mor din trupe strivite probabil de ceilalti care se grabesc sa escaladeze zidul, unii mai betivi de felul lor cad de pe zid si acolo raman. Mai mult ca sigur satul atacat o sa fie gol, fara femei, fara mici si fara bere. Asa ca soldateii tai o sa se intoarca rarefiati, obositi si cu buza umflata ca nu au sutit nici o resursa.
Legat de aliante... S-au mai vazut atacuri si chiar nobilari intre aliati... Si dupa aia ii vezi cum din aliati devin dusmani... Legat de ajutorul de la aliati... Ma bufneste rasul... Pe cand jucam pe lumea 1 am primit ajutor de la unul care era trecut la inamici cand am avut nevoie ca aliatii nu s-au simtit sa raspunda... Marea majoritate a aliantelor sunt pe hartie si pentru "linistea" membrilor tribului.
Eu unul nu trimit trupe unui aliat daca nu stiu exact situatia in care se afla, daca zidul e prea jos, daca are prea putine trupe, pur si simplu nu are rost sa il ajut, altceva decat sa pierd trupe nu o sa se intample.