DeletedUser
Noi avem PNA cu Faina de ceva timp, as dori sa rog un moderator sa schimbe numele celuilalt topic in Faina Vs RS.
SH in momentul de fata are un singur razboi, cu tribul care a fost pe locul 1, in mai putin de 2 saptamani l-am coborat pe locul 2, in maxim alte 3 saptamani il vom cobora pe locul 3 si tot asa pana vor dispare de pe harta, Cosmi99 a venit la mine la inceputul lumii rugandu-ma sa facem alianta "pana la sfarsitul lumii" asa sa exprimat, pe urma l-a deranjat ca aveam alianta cu RS, a inceput sa ne lucreze pe la spate prin tribul Emrys caruia i-a cerut lista de sate pe care ei sa le blindeze, iar Emrys sa ne declare razboi, din fericire ptr noi, am aflat imediat si am declarat razboi tribului UNIQUE, nu inainte de a fuziona cu membri cei mai importanti ai fostului Emrys, erau acolo (acum in SH) cativa jucatori foarte buni, de exceptie.
Razboiul a inceput cu urmatoarea statistica la data de 23-02-14, 21:57
Parte 1:
Triburi: SH, -SH-
Parte 2:
Triburi: UNIQUE, UN!QUE, UN1QUE
Timeframe: Dintotdeauna
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 2
Tabăra 2: 1
Diferență: 1
Dupa un timp, mai exact 8 zile... 03-03-14, 23:59
Parte 1:
Parte 2:
Triburi: UN!QUE, UN1QUE, UNIQUE
Tabăra 1: 40
Tabăra 2: 10
Diferență: 30
Astazi....
Parte 1:
Parte 2:
Tabăra 1: 45
Tabăra 2: 12
Diferență: 33
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 280,141
Tabăra 2: 80,892
Diferență: 199,249
Nu am sa mai mentionez ca 500.000 de pct le-am castigat de la UNIQUE prin plecarea multor jucatori in SH, fosti = 0, ce intrasera in UNIQUE ca spioni ptr = 0, ulterior au intrat in SH, partea de Sud a hartii.
SH in momentul de fata are un singur razboi, cu tribul care a fost pe locul 1, in mai putin de 2 saptamani l-am coborat pe locul 2, in maxim alte 3 saptamani il vom cobora pe locul 3 si tot asa pana vor dispare de pe harta, Cosmi99 a venit la mine la inceputul lumii rugandu-ma sa facem alianta "pana la sfarsitul lumii" asa sa exprimat, pe urma l-a deranjat ca aveam alianta cu RS, a inceput sa ne lucreze pe la spate prin tribul Emrys caruia i-a cerut lista de sate pe care ei sa le blindeze, iar Emrys sa ne declare razboi, din fericire ptr noi, am aflat imediat si am declarat razboi tribului UNIQUE, nu inainte de a fuziona cu membri cei mai importanti ai fostului Emrys, erau acolo (acum in SH) cativa jucatori foarte buni, de exceptie.
Razboiul a inceput cu urmatoarea statistica la data de 23-02-14, 21:57
Parte 1:
Parte 2:
Triburi: UNIQUE, UN!QUE, UN1QUE
Tabăra 1: 2
Tabăra 2: 1
Diferență: 1
Dupa un timp, mai exact 8 zile... 03-03-14, 23:59
Parte 1:
Parte 2:
Tabăra 1: 40
Tabăra 2: 10
Diferență: 30
Astazi....
Parte 1:
Parte 2:
Tabăra 1: 45
Tabăra 2: 12
Diferență: 33
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 280,141
Tabăra 2: 80,892
Diferență: 199,249
Nu am sa mai mentionez ca 500.000 de pct le-am castigat de la UNIQUE prin plecarea multor jucatori in SH, fosti = 0, ce intrasera in UNIQUE ca spioni ptr = 0, ulterior au intrat in SH, partea de Sud a hartii.
Ultima editare de un moderator: