DeletedUser
daca ati "destepta" un jucator de 100-200k ar fi un adevarat pericol
mai ales atunci cand vreti sa economisiti trupele de defence si totusi poate ma insel 
iti dau un sfat: uita-te pe Twstats la raptorking, in fata cui a pierdut cam 20 sate, si nu parea deloc inactiv...sau muta-l in Wall ? si pe el)
intreab-o pe xena38 ca a trimis nobili pe satul cainei; intreaba-l pe mihaivali ca spioneaza satele cainei cand voi atacati; vezi ca gyulius innobileaza sate; capan22 la fel; ca v-ati facut voi academie ca sa innobilati intern, sa n-apuce altii de voi, e treaba voastra, noua ne convine, voi innobilati intern si noi le vom lua de la voi, oricum la asta va pricepeti bine, nu iertati nici satele aliatilor (exemplu: vooc, tonyrobert...)
jucatorii buni i-ati mutat la granita cu NOI, cu MOH...asta e norocul nostru nu? si avem noroc ca voi aveti multe razboaie nu? in concluzie jucatorii care ii ai la granita cu noi sunt slabi, asta vrei sa zici despre jucatorii tai? ca ai multe razboaie mult mai importante decat cel cu ShOcK, aici e o dubla greseala: daca aveti nevoie de diplomat va recomand eu pe cineva, si daca ne subestimati, cu atat mai bine pentru noi![]()
Nu stau acu sa iti explic tie cum se joaca acest joc dar... tu ca leeder ai responsabilitatea sa faci tribu la fel de puternic pe toate granitele lui. Nu sa te scuzi...ca acolo erau inactivi , acolo nu ne intereseaza, acolo nu il avem pe adrian si dykens, acolo nu imi place peisaju ...etc etc etc
Wall ? e vechiul Wall ...cum draq vreai sa iti arate ca a luat sate si acu o 3 saptamani de la tine daca nu era Wall-ul actual? unde mai pui ca Wall ? e tribu vostru nu e al meu nu e a lui airborne...si din ce stiam nici a lui prophettul ... dupa logica ta ....ii bag si eu pe jucatori mei care pierd sate in v V v ? si zic ca nu ma intereseaza nu is ai mei...da profit de pe ei , ii inobilez ..is sitter la ei , la uni chiar intru cu parola ..etc etc etc.
Stii ca nu ii legal asa ceva?la uni chiar intru cu parola
Definitie : Wall e doar wall si gata .
Intrebare : Cine e Shock ?![]()
Pe cine ne recomanzi?
ai dovezi?
Spune cine si ce.
ShocK e un trib cu traditie in spate: majoritatea jucatorilor din Shock sunt fosti membri din BURN dupa L3,L5,L6,L7,L8...aici pe 11, ne numim ShocK, asta pt ca tu stiu ca n-ai jucat pe .ro, ci doar pe .net![]()
oricine in afara de cel care se ocupa...mi-a placut si planul tau diabolic de a-i intoarce pe Geneza impotriva mea, bazandu-se pe o realiatate falsa (cum ca Warzone. e prieten buni cu ei).