SPAM! Vs. Dusmanii

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser8140

Barbarele ataca din nou =)), asta e al doilea val de barbari dupa cei din oct =))) cred ca nu o sa mai faceti fata daca mai vin inca o serie !L9 da , Unitate poate nu am de unde sa stiu , dar stima sigur nu ati castigato. Metodele care au fost folosite v-au asigurat carne in frigider pentru toata viata :))!

pe toate serverele triburile de pe locul 1 "n-au castigat stima" invinsilor ... si jocul asta nu se joaca pentru asa ceva...te joci ca sa fi respectat ? :)) c'mon ....
 

DeletedUser35218

:rolleyes: De unde respect in nici un joc nu ai cum sa fii respectat indiferent ca esti bun sau slab.
 

DeletedUser

Mă scuzaţi. Poate cineva să îmi dea ID-ul de mess a' lu' Mariana şi Sutanu, am chef să stau la taclale niţel cu ei =))
 

DeletedUser35218

Chiar daca ai avea id-urile lor tot nu ai putea sa ai o discutie cu ei ..... nu se coboara la nivelul tau :)).
 

DeletedUser

lumea9noua
Data înscrierii: March 6, 2013
Postări: 3

Ce cuvinte mari de la un individ atât de mic =))

Dar vai, cine să fie? Cred că e mariana sub acoperire. Sau sutanu. E logic, la câte postări ai şi la câte zile au trecut de când ţi-ai spart găoacea de pe forum :rolleyes:

Eh, fii tu Mariana, fii Sutanu, nu contează, pur şi simplu îmi pare bine că fierbi acum ca oul de găină pe capota trabantului într-o zi însorită de iulie :D

Oricum - din partea mea - felicitări. Pentru efortul depus, pentru nopţile şi ANII pierduţi pe această lume, ca într-un final să fiţi forţaţi să daţi ştergere de cont =))


Charlie Jade a spus:
Atât în viaţă, cât şi în joc, destinul BINELUI e să câştige, destinul RĂULUI e să piardă.

Iar acesta este motivul pentru care tu mariana, împreună cu Sutanu, nu aveţi cum să câştigaţi. Pentru că în final, binele mereu învinge :)
 

DeletedUser35218

Auzi la tine "destinul BINELUI e să câştige, destinul RĂULUI e să piardă." nus de unde te-ai luat cu asta s-au ce ai fumat , dar omu in general e rau si parsav si nu vad unde e binele . Se pare ca unii inca se cred in basme =)).
 

DeletedUser

Destinul binelui e să câştige, pentru fraieri explic detaliat: Prin BINE se subînţelege partea de care joacă Mafiot, Baybe, buburuza, draqu, madfalcon, stefan IV, killer19, batz cuceritorul, adinetoiu, sebuwe, noi veniţii din AT etc.

Destinul răului e să piardă, pentru aceeaşi fraieri pentru care am explicat mai sus, explic din nou: Prin RĂU se subînţelege jucătorii care nu au avut pic de onoare, nu le-a păsat niciodată de aliaţi, de colegii de trib şi DE TRIB, iar singurul lucru după care au fugit cu limba scoasă au fost SATE MOCA şi DREPTURI ÎN TRIB. Aici menţionăm frumuşel, în primul rând, pe SUTANU şi MARIANA, împreună cu conturile moarte pe care stăteau sitter, intrau cu parola, plus sclavii acestora, care se regăsesc în rândurile scrise de mine şi când citesc aceste rânduri, SE SIMT.

Sper că te-am lămurit :)
 

DeletedUser35218

Ai de capu meu ! Ce zic eu si ce intelegi tu ... dar nah nu pot sa ma astept la mai mult din partea ta . :rolleyes:
 

DeletedUser

Fugi şi dansează mai departe în poalele lui sutanu. Deşi după mine, nu mai văd rostul dansului :rolleyes:
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus