Sa faca un split stie toata lumea si sa foloseasca T-train, mai putin tarabostess, asta nu inseamna ca toti stiu sa si joace !!
De ce n-a luat mai multe atunci,daca tot sunt noob? El a incercat,dar na,nu in fiecare zi e sarbatoare. Repet, catei care se baga in seama sunt destui, peste tot. NU ti-a cerut nimeni parerea. Cum imi aratati voi ca stiti sa jucati? Ala la 2kk de pcte are 3kk la inamici invinsi, iar tu 20k trupe moarte sprijin, la 1kk pcte? Cand incetati sa mai jucati discutii si va apucati de tribs?
Ia spune-mi tu, ce ati facut voi ca sa va dati aerele astea? Ati avut norocul sa prostiti pe unul si pe altul si sa plece din INQ, cand erati "pe val",pierdeati sate zilnic. Apoi ati mai bagat o runda si pana la urma,cand nu mai aveati ce face,v-ati milogit de aia din TIME.
Ma insel cumva? Nu te obosi,iti zic eu ca nu.
V-ati fofilat de la inceput si ati jucat cu o singura granita deschisa si nici acolo n-ati facut mare lucru. De jumatate de an n-ati aratat decat ca aveti orgolii imense,ca aveti o parere mult prea buna despre voi si mai putin ca stiti sa jucati triburile.
Esti in mijlocul tribului tau si te-ai trezit vorbind? Eu imi amintesc ca am facut misto de voi de la inceputul lumii si o sa continui sa o fac, iar in schimb ati plecat capul si n-ati luat nicio masura,doar ati dat din gura,ca si acuma.Deci de unde atatea pretentii pe capul vostru, cand toate actiunile voastre sunt de 2 lei?
Aaa,da,era sa uit,mor de frica voastra....Ca ce?Ca exista posibilitatea sa ma bateti la un joc?

))) Sa fim seriosi,nu-s unul dintre fanii vostri si nici n-o sa fiu vreodata,nu ma impresionati si nici nu cred ca sunteti in stare sa o faceti,asa ca n-au de ce sa imi tremure chilotii,te asigur, nu incerca sa mai fii amuzant fiindca nu-ti iese, iti obosesti neuronul degeaba.