DeletedUser
de fapt cred ca tu ne inveti reteta despre cum sa te bagi in seama de unul singur ,supozitii despre un razboi nord-sud,LEX,diaspora,veterani,ce fel de veterani domnule,ai tras vre-un foc de arma in viata reala? sau te-ai uitat la prea multe filme cu pac pac ? pe L6 lucrurile sunt clare,triburile prolifice exista,taberele facute,razboaiele in derulare ce-ai putea schimba tu cu gasca de veterani de care n-a auzit nimeni? eu zic sa te intorci cu picioarele pe pamant si sa-ti constientizezi pozitia in care te afli in acest lant trofic,nici eu,nici tu nu insemnam nimic judecati individual
pentru cunostinta ta,sunt veteran si in viata reala,si am facut armata nu ca generatiile de acum,si am si arma,dar mai putin conteaza.daca nu va exista razboi nord versus sud,inseamna ca vor fi 2 lumi 6,deci esti lipsit de viziune,sau plin de rautate.de veterani nu a auzit nimeni de aici pentru ca nu cercetati istoria acestui joc.uite ce e,am sa tac si revin peste cateva luni.lasam faptele sa vorbeasca.succes cavaliere in stapanirea L 6