maram
Game Suport
- Scor reacție
- 17
am vazut aseara=))vedeti sa nu o lasati prea moale...nu de alta dar Zig Zag-ul ataca in Zig Zag )
am vazut aseara=))vedeti sa nu o lasati prea moale...nu de alta dar Zig Zag-ul ataca in Zig Zag )
tu ai farmat minus 2k topoare, minus 1.2k usori, minus 4 nobili..)A da, stai ca tu ai farmat 40k ieri. Chiar ai rupt gura targului.
=))))) wow, extraordinar, sa traga cineva apavedeti sa nu o lasati prea moale...nu de alta dar Zig Zag-ul ataca in Zig Zag )
praf ai facut tu limba romana)...mie imi place astfel de jucatori...praf =))) pe unde te afli pe harta
aha, pacat ca unii mai slabi de inger dupa nici 10 replici incep sa o ia pe aratura.. ca deh... nu suporta "prafii"eu ma bucur ca a fost nevoie de un impuls sa avem si noi putin spam
vrei sa te invatam cum sa ne cauti pe harta ca sa ne ataci in zig zag ?)...mie imi place astfel de jucatori...praf =))) pe unde te afli pe harta
mai dar serios, suntem noi offtopic... dar tu esti cu totul din alt film
mai moale se intelege prin rupere de targ?
tu ai farmat minus 2k topoare, minus 1.2k usori, minus 4 nobili..)
eu cred ca tu, de fapt, te uiti in zig zag la harta
mai dar serios, suntem noi offtopic... dar tu esti cu totul din alt film
noi ne amuzam pe tema unui raport... daca nu esti in stare... fugi de ne cauta pe harta
eh da... dar macar noi avem ce comenta
foarte frumos ai spus... uite exemplul cel mai elocvent:Mai depinde si cum o faci, pentru ca te anuleaza daca o iti pui mainile in sale si strigi de pe maidan.
bla bla bla....