DeletedUser47488
maram cat stai pe aici...2 luni? sau e prea mult pentru tine
doamne fereste, cum am putea face asa ceva ???jucati contra Zig,sa nu uitati asta!
jucati contra Zig,sa nu uitati asta!
"iarba verde" de acasa e calcata de "betivanii" care merg in Zig Zag
dupa cele spune de angelblack, in legatura cu acele conturi suport, de ce nu apare nimeni din asa zisul "green" sa comenteze in legatura cu aceasta afirmatie?
du-te mai la sahdupa data de 13 oct, s-ar putea sa va caut pe pagina a doua
Deci aveti suporti?Pentru ca nu ai ce sa comentezi, daca la o gluma te ataci si deja cauti scuze de genul "aia au suporti" sa iti ascunzi nereusitele, e cam urat.
Nu-i nimic, data viitoare poate facem sa nu vedeti nici zidul.
Fii atent. Tutorial:dupa cele spune de angelblack, in legatura cu acele conturi suport, de ce nu apare nimeni din asa zisul "green" sa comenteze in legatura cu aceasta afirmatie?
hai sa fim realisti, aia nu a fost o scuza, m-am uitat si eu la voi in trib si aproximativ toti membrii vostri cu punctaj cuprins intre 300 si 500 au numai inamici invinsi "ca sustinator", nu-mi spune tu mie ca voi aveti oameni, care timp de 3 saptamani nu au fost in stare sa creasca un sat in schimb au facut numai trupe defensive ca sa va ajute pe voi *aia mai mari*, atunci cand e nevoie. Nu ne jucam nici noi jocul asta de ieri, si nici pe voi nu va cunoastem de ieri, v-am cam invatat stilul asta murdar de joc, si nu suntem singurii.Pentru ca nu ai ce sa comentezi, daca la o gluma te ataci si deja cauti scuze de genul "aia au suporti" sa iti ascunzi nereusitele, e cam urat.
Nu-i nimic, data viitoare poate facem sa nu vedeti nici zidul.
Fii atent. Tutorial:
--> te loghezi (scrii contul, apoi parola, apesi pe "Logare" si puf iti apare lumea pe care doresti sa intri, in cazul nostru pe L53, pe care apesi click stanga)
--> in josul paginii, ai rubrica "Suport", pe care apesi click stanga.
--> intri pe Suport si in dreapta o sa-ti apara cu galben butonul "Contacteaza-ne". Te-ai prins, exact, si pe asta apesi click stanga.
--> acolo poti sa faci tichet, sa pui intrebari, e o lume magica ce sa mai.
Incercati sa va abtineti de la acuzatii nefondate si de la a fuma in spatii inchise (nu e bine, frumos si nici legal).
Dupa felul in care v-ati aprins in urma unei bascalii (de altfel justa, avand in vedere ca alex s-a rupt ca un berbecut) nu prea s-ar spune ca sunteti mai vechi de ieri pe jocul asta.Nu ne jucam nici noi jocul asta de ieri, si nici pe voi nu va cunoastem de ieri, v-am cam invatat stilul asta murdar de joc, si nu suntem singurii.