DeletedUser
tu n-ai ce sa arati mafia, mai bine ti-ai vedea de multiconturile tale ca data viitoare poate pierzi si mai multe sate cand iti injuri colegii de trib
Besh ma de aici ca nu reprezinti nimica )))))
Iar burg00a ...prietenul tau, pe care nu joci tu ca atunci ar fi vorba de multicont, e cam varza, poate postam niste rapoarte de atac sa vezi ce haotic ataca..
..Te contrazic,este jucator bun BURG00A..poate mai guraliv, dar activ.
1.7. Puteti folosi diferite metode pentru a va provoca "dusmanii" din joc in sectiunea "Politica si Propaganda", atata timp cat toate argumentele voastre sunt legate exclusiv de joc. Atacurile la persoana nu sunt tolerate nicaieri, atat pe forum cat si prin sistemul intern de mesagerie.
1.7. Puteti folosi diferite metode pentru a va provoca "dusmanii" din joc in sectiunea "Politica si Propaganda", atata timp cat toate argumentele voastre sunt legate exclusiv de joc. Atacurile la persoana nu sunt tolerate nicaieri, atat pe forum cat si prin sistemul intern de mesagerie.
mafia ... spre diferenta de tine eu conduc un trib, vreo 200 de jucatori si tin si 3 granite active cu inca una sau doua in standby. si cu toate astea sunt si voi fi tot timpul peste tine. tu ce faci ? iti injuri colegii de trib ? activ = guraliv la tine si cam atat, noroc ca foarte multi din Armada ti se aseamana foarte mult si iti tolereaza iesirile de copil de 14 ani, la noi erai de mult out of L4.
Cgal, ai uitat sa spui ca, atunci cand timpul iti permite, faci poze cu Masterii la intalniri ale familiei
Ce sa stie mafia si compania, ce se afla in spatele zidurilor... din joc.
.conduci un trib...--ahha..--hai bre ca nu esti cioban cu turma si o conduci singur. Or mai fi si ceva ciini care tin turma legata..)
..200 de jucatori..--ahha--poate conturi..
..3 granitze active.,..)..mai avetzi alte RAZBOAIE in afara de cel cu gasca ARMADA@PRIETENII>.???>..ca nu cred ca va tine sa aveti mai mult de 1 razboi major...)-sau l-ai bagat pe SUPER-FANESCU la GRANITZA ACTIVA...)
CGaL, MAFIA care spui acolo nu am auzit sa injure la jucatori....